2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا من موندم درخواست دوستی و قبول کردنش چیه اینجا ؟! 😑😑😑 مردای اینجا ک معلومه چجوری ان ! چارتا بدردنخور علاف بیکار و زشت میان تو سایت بارداری و زنونه . مرد درست حسابی وقت اضافه برا خاله زنک بازی بین زنا نداره

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اصلا من موندم درخواست دوستی و قبول کردنش چیه اینجا ؟! 😑😑😑 مردای اینجا ک معلومه چجوری ان ! چارتا ب ...

میدووووونم به خدااااا من فکر کردم این عوضی خانومه که منه گوهه لجن بهش درخواست دادم

وقتی بهم گفت مرده تا خود صبح گریه کردم بخدا

ببخشید خیلی بده با یه خانومی شوخی کنی که بعد ببینی یهوو مرد سبیل کلفتی میشه گووووسفند

بیتربیت این تو بودی که درخواست دوستی دادی واظهار دوستی ومثبت 18کردی اسکرین شات چت ودرخواس دوستی تو موجوده اگه دوست داری همین جا بزارم هر چی دوستان قضاوت کردن من قبول میکنم اگه اوکی هستی بزارم