یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب بهتره با کسی ازدواج کنی که فرهنگستان یکی باشه و مجبور نشی خودتو تغییر بدی
پسره خیلی پسر خوبیه. سر به زیر آقا باکلاس اوضاع مالشم خوبه دیگه... خودمم خوشم میاد ازش ولی نمیدونم واقعا چیکار باید بکنم. مامانم میگه اگر نمیترسی کم و زیادی بشه اتفاقی براش بیفته برو
زندگی با ارتشی یه سری سختی و محدودیت داره قدیما نیروی هوایی ، ماموریت تو گرمسیر و سردسیر داشت ...
پدرم خلبان مسافربری بودن ما همون موقع هم خیلی اذیت میشدیم و اظطراب میکشیدیم الان که بازنشسته کرده خودشو بالاخره بعد از سالها یه نفس راحت کشیدیم چون مادرم هم شاغل بود هیچوقت خونه نبودن متاسفانه مشکلی که پیش میومد من و برادرام نمیدونستم چیکار کنیم و از ین ترس از اون موقع هنوز با من مونده. میترسم بعدها برای بچم هم همین اتفاق بیفته چون من خودمم یه چندسال دیگه فارغالتحصیل میشم میرم سرکار