2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدین

خب بهتره با کسی ازدواج کنی که فرهنگستان یکی باشه و مجبور نشی خودتو تغییر بدی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
آخه خودش میدونه... اگه میخواست رد کنه که اصلا نیومد خاستگاری. رفیق داداشمه

اگه با داداشت اوکی هستی یکم از اخلاقیات خانوادگیشون بپرس ولی خب باید برید توی خونه های نظامی ارتش زندگی کنید و ی جورایی تا بازنشستگی اجازه خروج ندارید

خب بهتره با کسی ازدواج کنی که فرهنگستان یکی باشه و مجبور نشی خودتو تغییر بدی

پسره خیلی پسر خوبیه. سر به زیر آقا باکلاس اوضاع مالشم خوبه دیگه... خودمم خوشم میاد ازش ولی نمیدونم واقعا چیکار باید بکنم. مامانم میگه اگر نمی‌ترسی کم و زیادی بشه اتفاقی براش بیفته برو 

اشک😭😂 دچار درگیری ذهنی و قلبی شدم

از فانتزی های من خواستگار خلبانه😂 داری آرزو های مارو زندگی میکنی

ولی جدی فکر کن زندگی تو خانواده نظامی نمیگم خیلییی سخته ولی میگم پر از استرسه خیلی زیاد 

اونم خلبانی که حتی وسیله پرواز درست حسابی وجود نداره تو کشور

شما به خاط همسرتون چادر سر میکنید؟  چون ما خانواده مذهبی نیستیم زیاد

ارتشیایی که اطرافمن یاهمکاراشون که دیدم

خیلی مذهبی نیستن و به حجابم گیر نمیدن

تحقیق کن ببین تا چه حد مذهبی هسن

نه تنها ارتش همون نیروی انتظامی هم دیدم مذهبی نیستن

خدایاراضیم به رضای تو🤍

زندگی با ارتشی یه سری سختی و محدودیت داره  قدیما نیروی هوایی ، ماموریت تو گرمسیر و سردسیر داشت ...

پدرم خلبان مسافربری بودن ما همون موقع هم خیلی اذیت می‌شدیم و اظطراب می‌کشیدیم الان که بازنشسته کرده خودشو بالاخره بعد از سالها یه نفس راحت کشیدیم چون مادرم هم شاغل بود هیچوقت خونه نبودن متاسفانه مشکلی که پیش میومد من و برادرام نمیدونستم چیکار کنیم و از ین ترس از اون موقع هنوز با من مونده. میترسم بعدها برای بچم هم همین اتفاق بیفته چون من خودمم یه چندسال دیگه فارغ‌التحصیل میشم میرم سرکار

ارتشیایی که اطرافمن یاهمکاراشون که دیدم خیلی مذهبی نیستن و به حجابم گیر نمیدن تحقیق کن ببین تا چه ...

من با خودش حرف زدم ولی جرئت نکردم اینارو بپرسم نمیدونمم چرا شاید چون یه پرستیژ و ابهت خاصی داشت... باید با داداشم حرف بزنم فکر کنم