2777
2789
من قدم  ۱۵۸ ایناس سایزم ۹۵ باسن و سینه پرم شکم ندارم  قدم کوچیکه ولی

۹۵ ک خیلی زیاده

چند کیلویب

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

شما متخصص تغذیه ای؟بی ام ای بلدی حساب کنی؟بی ام از ۱۸ طبیعیه که میشه وزن54/5کیلو برای استارتر

ول کن این حرفا رو

باید ۲۰کیلو وزن بگیره تا سایز سینه اش زیاد شه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن پرس سینه بزنی و وزنه اینا کوچیک میشه خدا کنه 

ن بابا‌ الکیه‌ من‌ کلی‌ باشگاه‌ رفتم‌ و‌ روسینه‌ هاکارکردم‌ ولی‌ هرروز‌ بزرگتر‌ شدن‌ از‌ قبل😂🤦🏼‍♀️کلا‌ بغیرازعمل. راه‌ چاره‌ نداره‌ چون‌ اویزون‌ میشه‌ منم‌ حاظرم.‌بزرگ‌ باشه ولی اویزون‌ نه

مممممم
ن بابا‌ الکیه‌ من‌ کلی‌ باشگاه‌ رفتم‌ و‌ روسینه‌ هاکارکردم‌ ولی‌ هرروز‌ بزرگتر‌ شدن‌ از‌ قبل😂🤦🏼‍♀ ...

شعتتت😐😐😐😐

اون زنه رو یادته گفت کوچیک میشه این میگه بزگ میشه چ گلی بریزیم ب کله 

ن پول عمل دارم ن حالشو 

@brave__girl  irl 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ارثیه گلم والا وزن نکردم ولی شکم ندارم باسن و سینه دارم فقط

چطور قدت میدونی وزنت نمیدونی

هزینه عمل چنده مگه

نمیدونم هزینه هم باشه ننم سینه چاک جلو در اتاق عمل وایمیسته😐

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.