2777
2789
عنوان

خواهرم پیامای منو نامزدم خونده

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 26 پست

کاره خیلی بدی کرده بنظرم رابطت رو باهاش کمتر کن انشالله عروسیت رو گرفتن به هردلیلی تو زندگیت دخالت میکنه بنظر خودش هم اون بهتر از تو میدونه.

فقط میتونم بگم ازش فاصله بگیر

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

خیلی جدی بهش بگو که نباید تو روابط شخصیت دخالت بکنه وقتی از موضع بالا صحبت بکنی می‌فهمه شما برای حریمتون ارزش قائل هستید الان برا چی خودت رو قایم کردی

در ضمن توصیه میکنم حالا که خواهرت آنقدر راحت سرک میکشه تو مسائل شما حریم حفظ کن و ایشون رو کمتر طرف مشورت قرار بده 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اره میخوای ب توام یاد بدم براشوهرت انجام بدی فرارنکنه بره سراغ یکی دیگه 

اه اه اه چقدررررررر حرصم دراومد ازدستت خواهرت خواهرمن ازبغل گوشیم رد بشه جرش میدم تا چ رسد بخونه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

والا اون خودشم خورده و میخوره 

چقد فضولو بیشعوره توام عقدی دیگ برو خودت نمیاوردی بهش میتوپیدی چرا دست زده ب گوشیت بیذحمت واسه حریم خصوصیتم رمز بزار

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺