2777
2789

سلام من پنج روز تا موعدم مونده 

نوک سینه هام دردناک شده و بزرگتر شده 

درد پریودی دارم که شدیدا میگیره منتظر میشم پری بیاد ولی خبری نمیشه ...

هرماه قبل پریود جوش میزدم اما این ماه نزدم 

به نظرتون امیدی هست؟ یا ممکنه علائم قبل پریود باشه دل نبندم؟

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کتم بارداری

وای خدا کنهههه 

چقدر منتظر بمونم دیگه 

یک ساله اقدامم 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

توکل بخدا  منم جوش نزدم

یعنی شماهم هرماه جوش میزدی؟

من از مجردیم هرماه جوش قبل پریود داشتم 

با امید دعاکن میشه من مطمئنم خیلی زودباردارمیشی عزیزم حسم بهم میگه من حس ششمم خیلی خوبه

ان‌شاءالله

حست میگه این ماه نیستم؟

اره  اما از وقتی باردارم جوش هام خیلی خوب شده خدا رو شکر

خداروشکر 

من هرماه قبل پریود معذرت میخوام ترشح غلیظ داشتم 

اما این ماه همش انگار آب ازم میاد ...

شماهم همینجوری بودی؟

احتمال خیلی زیاد بارداری  چون میگی آب میاد ازت

ممنونم خیلی دعا کن 

بخدا چشم انتظاری سخته خودت حتما میدونی ...

الان ۴ماهمه و جوشام بیشتر شده البته زیر پوستی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

حس میکنم همین الان هم لقاح اتفاق افتاده ان شاءالله ک همینطورباشه

ممنونم 

خدا از دهنت بشنوه ان‌شاءالله