2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا روم چاقو کشید

919 بازدید | 19 پست

دیشب یه تاپیک زدم و توضیح دادم چی شد 

وسط دعوامون‌شد سر اینکه بهش گیر دادم چرا رفتی عرق خوری اون هم شب قدر و ساعت ۲ شب اومد سرو صدا کرد باهام و یهو وسط دعوا جلو بچه هام و مهمونام که دادشش کوچیکم و داداشش کوچیکه خودش بودن خواست که روم چاقو بکشه 

شب افتضاحی بود و تا دو ساعت پسر ۶ ساله ام داشت از ترسش زار میزد و میلرزید خودمم همینطور

بخاطر ارامش بچه هام دیشبو موندم و کلاخودمم شوکه بودم از این ماجرا

ولی الان وسایلم رو جمع کردم که قبل بیدار شدنش با بچه هام برم قهری خونه مادرشوهرم

نمیدونم برم از خونه بیرون و برنگردم فعلا تا شوهرم و آدم کنم؟ یا بمونم خونه و محل سگ بهش نزارم؟؟؟

(پدرم فوت کرده برادر بزرگم هم مقیمه دبی هست اینجا نیست پیش مامانم هم الان صلاح میدونم نرم چون هم نمیخوام ناراحتش کنم هم نمیخوام حرمت بین مادرم و شوهرم خورد بشه)

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمون خونت 

اما اگه میدونی اوضاع بدتر میشه برو خونه مادرشوهرت

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

اخه قهر پیش مادر شوهر؟ سنگ بزرگ به معنای نزدنه

بنظرم قهر نکن کلا و دعواش کن الان که مستیش پریده بنشونش سرجاش 

منم دیشب خواب دیدم شوهرم عرق خورده وچون ازش قول گرفته بودم تو بیداری تو عالم خواب بشدت عصبانی شدم 

این رفتار به یه تصمیم جدی نیاز داره!

عرق خوری

چاقوکشی!

این ادم ترسناکه 

و فکر نکن فقط تهدیده احتمال اسیب به خودت و مهمتر به بچه ها زیاده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

شما دیشب باید به فکر حرمت میبودی  نباید جلوی داداشت و داشش درباره این موضوع حساس صحبت میکردی و ...

الان چیکار کنم برم یا بمونم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
قهر خونه مادرشوهر ؟ جدید بود 

مادر شوهرم به اندازه مامان خودم  بهم محبت داره و زن متعادل و نرمالیه

بمون خونت  اما اگه میدونی اوضاع بدتر میشه برو خونه مادرشوهرت

اوضاع که از دیشب بدتر نمیتونه بشه دیگه دیشب ته همه چی بود ولی میخوام شوهرم ادب شه و بفهمه دیگه کارش رو تکرار نکنه

الان چیکار کنم برم یا بمونم

اینو نمی‌دونم 

اما اگر قصد طلاق نداری 

بمون و باهاش سرو سنگین باش 

و درباره این موضوع صحبت کنید و دنبال مشاوره باش 

خونه مادر شوهر قهر رفتن فایده نداره به نظرم 

نمی‌دونم چرا فکر کردم طلاقمو میگیرم از این آدم ترسناک  با بچه هام یا بدون بچه هام میرم  پی ...

اولین بارش بود هرچند اولین بار کم‌کم میشه عادت ولی به طلاق نمیخوام فکر کنم بخاطر بچه هام بخاطر اینکه بجز رفیق بازیش باقی مسائل زندگیم رو رواله