2777
2789
چرا بعضییا اصرار دارند شوهر را نباید تنها بفرستی خب بره انگار چییه کسی بخواد فتنه بندازه با یه تلفنم ...

دقیقا 

من ۴ سال حواسم بود ولی کارخودشو کرده حالا ترجیح میدم خودم نرم و بیخیال اون بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا  من ۴ سال حواسم بود ولی کارخودشو کرده حالا ترجیح میدم خودم نرم و بیخیال اون بشم

اره عزیزم فاصله بگیر منم اوایل فکر میکردم باید برم وقتی میرفتم بهم بی احترامی میکردند چون شوهرم دائم میخواست اونجا باشه بعدم میدیدم مادرش زنگ میزنه و پرش میکنه الان دیگه نمیرم ماهی یبار نهایت برم طعنه میزنند نمیای محل نمیدم ولی اعصابم سرجاشه انگار کی هستند که بخوام بخاطرشون حرص بخورم شما هم خودتا اذیت نکن به فکر ارامش خودت باش کمتر بری احترامتم بیشتره

اره عزیزم فاصله بگیر منم اوایل فکر میکردم باید برم وقتی میرفتم بهم بی احترامی میکردند چون شوهرم دائم ...

خیلی انرژی خوبی از حرفات گرفتم ...منم هفته ای یبار میرم دقیقا بخاطر شوهرم ولی خب شوهرم هرروز میره ....اما حالا که از سمت جفتشون بهم بی احترامی شده دیگه نمیرم و برای خودم ارزش قائل میشم ..یه جاری دارم سالی یبار میاد خونشون ...همیشه به خودم میگفتم چرا سالی یبار میاد یعنی ...حالا که جریانشو فهمیدم بهش حق میدم ....این چندسال همش گفتم بخاطر شوهرم بخاطر بچم اینبار میخوام برای خودم یکاری کنم 

خیلی انرژی خوبی از حرفات گرفتم ...منم هفته ای یبار میرم دقیقا بخاطر شوهرم ولی خب شوهرم هرروز میره .. ...

آفرین موفق باشی فقط به خودت و بچت فکر کن و به فکر تربیت بچت باش شوهرتم ول کن بزار بره هروقتم گفت بیا بهونه بیار بگو برو بعد من میام سعی کن ماهی یبار در حد یه ساعت بری و هی کمترش کن 

آفرین موفق باشی فقط به خودت و بچت فکر کن و به فکر تربیت بچت باش شوهرتم ول کن بزار بره هروقتم گفت بیا ...

دیگه نمیخوام بهونه بیارم میخوام مستقیم بهش بگم تصمیمم اینه که هربار بهم فشار نیاره ....من مشکل افسردگی و اعصاب گرفتم تو این چند سال ....دختری که شاد آروم و صبور بود ...الان شده بی حس افسرده و عصبی 

خداکنه فقط بتونم از پس بچم بربیام فقط بخاطر اونه که دارم تحمل میکنم 

بعد 12 سال زندگی فهمیدم جایی که بهم احترام نگذارند نباید برم

کاری به شوهرم ندارم بره نره برام مهم نیست هرچند اونم به مرور زمان مادرش رو شناخته ولی شما اصلا اعصابتو خورد نکن فقط کاری که از نظر خودت درسته انجام بده

فراموش نکن هیچچچچج چیز توی این دنیا از تو و ارامش اعصابت مهم تر نیست 

بعد 12 سال زندگی فهمیدم جایی که بهم احترام نگذارند نباید برم کاری به شوهرم ندارم بره نره برام مهم ن ...

خیلی ممنون که قوت قلب میدی بهم ...چشم همینکار میکنم 

اولویت خودمو میذارم 

دیگه نمیخوام بهونه بیارم میخوام مستقیم بهش بگم تصمیمم اینه که هربار بهم فشار نیاره ....من مشکل افسرد ...

عزیزم منم خیلی ضربه خوردم چون شوهرم اولویت زندگیم بود چون فقط برای راضی نگه داشتن اون و اینکه اینقدر محبت کنم بهش که حمایت گرم باشه و سمت من باشه تلاش کردم و دیدم بدتره الان دو سالی هست که بیخیالش شدم اولویتم بچم هست بعد خودم بخدا ارزش نداره افسردگی بگیری بخاطر مردی که قدر تو را نمیدونه نمیگم بد باشی اینو میگم با خودت تو سال جدید شرط ببند اعصاب خودت و بچت مهم باشه محبتت را بریز به پای بچت با شوهرتم خوب باش نه اونقدر که بعد توقع جبران داشته باشی و کاری نکرد افسرده بشی  و در مورد خانوادش اینا به یقین بهت میگم هرچی کمتر بری هم کمتر پشت سرت حرف میزنند هم احترامت بیشتر میشه من قبلا هرچی میرفتم کارهاشونا میکردم دیدم هم بیشتر پشت سرم بد میگند هم احترام نمیزاشتند هم اینکه مادرش فکر میکنه میخوام پسرشا ازش جدا کنم بدتر میفتاد بینمون از وقتی خودش میره خیلی بهتره مادرشم فکر میکنه دیگه پسرش ماله خودشه دست از سر من برداشته