2777
2789
عنوان

برنامه زندگی پس از زندگی

281 بازدید | 17 پست

بچه ها برنامه زندگی پس از زندگی اون خانمی ک بیماری داشت و رفته بود کما را دیدید بعد گفت یجایی رفته که یسریا داشتند عذاب میکشیدندو گفت یکی که فوت کرده بوده ب شکل قورباغه دیده که یه سطل اب بدبو میبرده و گفت چون سخن چین بوده و گفت یسریام دیدم که زنده بودند و اونجا عذاب میکشیدند مثلا خانمی بود که دهنش را دوخته بودند گفت فکر کردم فوت شده بعد که به هوش اومده دیده زندست و بهش گفته بوده اونم گفته تو رفتار با شوهرش بد دهنه و گفت خیلی منطقی قبول کرد مگه میشه کسی زنده باشه و اون دنیام حضور داشته باشه من همش درگیر اینم 😥😥😥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تواین سری زندگی پس از زندگی من شنیدم قبلا نمیدونستم ولی شاید اینکه میگن کارهاتون تاثیروضعی داره ومیگن شاید یک گناه صدسال شمارو توسیرو سلوک عقب ببره یا از شمابرکت دوربشه همینه 

من درکل آدم معتقدیم ولی نمیدونم چرا از این برنامه خوشم نیومده دو سه قسمت ازش نگاه کردم اما اصلا ازش حس خوب نگرفتم نمیدونم چرا احساس کردم تو غلو هست البته این حس من بود شایدم دارم اشتباه میکنم

ولی ترسناکه از اینکه خودمون از هیچی خبر نداریم چه فایده حضورمون با بی خبریه

مثلا تووی خواب،مطمئنی که رفتی فلان کوه و جنگل،،درحالی که واقعا توی اتاقی و متوجه نیستی

ممکنه الان بعد دیگر وجودمون داره عذاب یا بهشت برزخی رو درک میکنه ولی ما تا در دنیا هستیم مثل انسان خواب،،متوجه اون بعد وجودمون نیستیم

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
من درکل آدم معتقدیم ولی نمیدونم چرا از این برنامه خوشم نیومده دو سه قسمت ازش نگاه کردم اما اصلا ازش ...

تازه سانسور شده صدا و سیما هم هست😑

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴