بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آمین ممنون نمیشه هروقت میخام خوشحال باشم باز یجوری همه چیزبرمیگرده ب بچه دارنشدنم وخیای ضدحال میخورم
نمیشه نداریم عزیزم هرکس ممکنه شرایط مشابه شما رو داشته باشه حتی شرایط بدتر /ادم نباید زندگی رو برای خودش تلخ کنه در هیچ شرایطی /دنبال کارهایی برو که خوشحالت می کنن /زیاد به این موضوع فکر نکن /درسته ممکنه من نتونم شما رو کامل درک کنم ولی من الان ازدواج نکردم سنم هم ۳۸ خیلی ها حرف ممکنه بهم بگن ولی برام اصلا اهمیت نداره دارم زندگی خودم و می کنم سعی می کنم خوشحال باشم و کارهایی کنم که خوشحالم می کنن حرف بقیه هم سعی می کنم محل ندم زندگی همینه دیگه باید با هر شرایطی سازگار بشه ادم دنبال درمان اینا رفتی
دنیا میچرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
نمیشه نداریم عزیزم هرکس ممکنه شرایط مشابه شما رو داشته باشه حتی شرایط بدتر /ادم نباید زندگی رو برای ...
خوبه ک اینطوری زندگی میکنی من بیستویک سالمه مشکل ازشوهرمه دکترا گفتن اصلاامکان ندارع بچه داربشین حتی یک درصد منم امیدم ب خداس ولی بعضی وقتامیگم اگه خدانخواس چی😔