2777
2789
عنوان

توروخدا دعا کنید اضطراب دخترم برطرف بشه🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 35 پست
چقدر عجیب  اسیبی ندیده؟ خوب تو از خوبی هاشون بگو  از مهربونی های عموهاش و دایی هاش  ...

آره عجیبه

خواب زیاد میبینه، نه آسیب ندیده، تا حالا جایی هم نبوده، یکی دست ب کمرش هم بزنه سریع بهم می‌گه، ولی خواب میبینم مثل خودم، حسش زیاده به ی سری مسائل، ای کاش نبود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی تجربه ی تلخی نداره؟

آره چون از یک‌سالگی یا حتی کمتر می‌ترسید از مردها، فقط با باباش و بابام اوک هست یا اگه مردی خیلی مهربون ‌ خوشرو باشه، ی کم جدی باشه، میترسه

آخی عزیزم😢عمل چی شده؟شایدتوبیمارستان اذیت شده

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

خواهر زاده منم خیلی ترس داشت دکتر جوابگو نبود پیش ی دعا نویس بردیم خداروشکر خوب شد اون پنج سالشه درخواست دوستی اگه خواستی بده برات توضیح بدم ی سری چیزارو

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.