2777
2789
عنوان

چرا دیگه گریم نمیگیره

522 بازدید | 23 پست

بچه ها دیروز و پریروز بشدت بخاطر کینه ای که از شخصی دارم ، گریه کردم و غصه خوردم . اما اصل کار که امشبه، باید تو همچین شبی بیشتر زجه میزدم به درگاه خدا ، به طرز عجیبی گریم نمیگیره . نمیدونم شاید دیگه اشکام خشک شده و نا ندارم  یا شایدم دلم آرومه . دلم میخواد بازم گریه کنم و واگذار کنم به خدا ولی به طرز عجیبی آرامش دارم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کینه رو برطرف کن

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

منم خیلی ناراحت باشم گریه م نمیگیره

امشب از دست شوهرم خیلی دلم شکسته خییییییییلی ناراحتم در حد اینکه دارم خفه میشم

مسجد رفتم ولی گریه م نگرفت 

الان خودش نشسته جلو تلوزیون داره گریه میکنه میخاستم برم بگم جای این اشک ریختن زندگیتو حفظ کن و زنتو از خودت راضی نگهدار

منم خیلی ناراحت باشم گریه م نمیگیره امشب از دست شوهرم خیلی دلم شکسته خییییییییلی ناراحتم در حد اینک ...

عزیزم ❤ انشالله سر به راه شه همسرت . 

منم داغونم ولی چیکار کنم . با نفرین کاری درست نمیشه . 

[QUOTE=333862368]عزیزم ❤ انشالله سر به راه شه همسرت .  منم داغونم ولی چیکار کنم . با نفرین کاری ...

امیدوارم یا خدا خانوادشو به راه راست هدایت کنه یا هم شرشونو ازت دور کنه . 

نمیدونم چرا خانواده ها انقدر دخالت میکنن.