2777
2789
عنوان

مستأجرم بنده ی خداس

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 72 پست
اولا خودشون میگن کرایه خونشون 3 تومنه ... دوما اون صاحب خونه اینو نموج06790یبینه  اجاره رو میبینه حال ...

اگه 3 تومنه چون یه زیر زمین دره پیدی هس که بیشتر از اونم نمی ارزه، مدت زیادی تو دیوار بود ما مجبوری گرفتیم🙁

اولا خودشون میگن کرایه خونشون 3 تومنه ... دوما اون صاحب خونه اینو نمیبینه  اجاره رو میبینه حال ...

من وقتی داشتم این کامنتو می‌نوشتم هنوز اون پست اسی و نخونده بودم بازم شانسش زده اجارش اینقد کمه ، بعد صابخونه هم عقل داره استفاده کنه مسئله رو برا خودش حلاجی کنه تمومه ، دیگ الان وضعیت اقتصادی گل و بلبل ک نیس همه میدونن چه خبره خب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  فقط بگو چه جوری میتونی اجاره رو ندی در عوض تولد بگیری؟؟همون یک میلیون رو به صاحبخونه میدادی وعذرخواهی میکردی تا الباقی رو جور کنی خدارو بیشتر خوش میومد تا اینکه تولد بگیری و فکر اجاره نباشی ..البته قصد جسارت نداشتم .

شما حتما اجاره خونه برات اهمیتی نداشته خیلی ها از روی احاره خونه اقساط میپردازن وقتی دریافت نکنن مجب ...

عزیزم منم با پول اجاره قرعه کشی میدادم زمانی که نیاورد مجبور شدم از حقوق شوهرم بدم خرج کمتر برای خونم بکنم 

تو این وضعیت اقتصادی درکشون کردم 

منم میتونستم اذیتشون کنم ولی نکردم 

خدا به قلب انسان ها نگاه میکنه اون نون بهشون میده

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

اگه 3 تومنه چون یه زیر زمین دره پیدی هس که بیشتر از اونم نمی ارزه، مدت زیادی تو دیوار بود ما مجبوری ...

انشاءالله خدا دری به تخته میزنه خونه خودت میری این روزا میگذره غصه نخور

من وقتی داشتم این کامنتو می‌نوشتم هنوز اون پست اسی و نخونده بودم بازم شانسش زده اجارش اینقد کمه ، بع ...

جدا از اون بالاخره پول پیش هم هست اینجوری مغلطه نباید میکرد

عزیزم منم با پول اجاره قرعه کشی میدادم زمانی که نیاورد مجبور شدم از حقوق شوهرم بدم خرج کمتر برای خون ...

خب عزیزم حقوقتون جا داشته خیلی ها حقوقشون جا نداره 

بالاخره مشکل برای همه  هست پول پیش هم برای همینه ..

خب عزیزم حقوقتون جا داشته خیلی ها حقوقشون جا نداره  بالاخره مشکل برای همه  هست پول پیش هم ...

حقوقم زیاد نیست خداییش اذیت هم شدم 

ولی درکل از خدا میترسم کسی اذیت کنم 

آن شاالله خداوند همه رو خونه دار بکنه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....