2777
2789
عنوان

مستأجرم بنده ی خداس

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 72 پست
دیگه عزیزم شما بدهی به کسی داشته باشی الویتت کدومه ؟؟ایا جلوی خود شخص میری خرج کنی؟؟؟ از دید اون شخص ...

عزیزم کرایه مون حدود 3میلیونه ولی خرج تولد سرهم به 1تومنم نرسید، دخترمم تولدش آذرماه بود ولی بخاطر ایام فاطمیه نگرفتیم گفتیم بعدش شاید یادش بره ولی انقد هرروز نق میزد کی تولدم میشه مجبور شدیم بگیریم 

من هم در مورد اثرات سوره ی واقعه بر رزق و روزی زیاد شنیدم 

شاید باور نکنی از زمین وزمان برای آدم پول میاد بشرطی اینکه هر روز بخونی 

مثلا قرعه کشی میذاری اولین نفر درمیاد 

صاحبکار هر ماه به شوهرت پاداش میده یا حقوقش اضافه میکنه 

یهو میبینی یه نفر کمک میکنه یه وام خوب برمی‌دارید 

یا مثلا پدری برادری کمکتون میکنه بتونید خونه ایی ماشینی بخرید

اینا تجربه های منه

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کرایه مون حدود 3میلیونه ولی خرج تولد سرهم به 1تومنم نرسید، دخترمم تولدش آذرماه بود ولی بخاطر ا ...

نه عزیزم من حرف شما زو قبول دارم اصلا شاید خانواده ها یه کیک گرفتن اومدن...ولی اون شخص از دیدگاه خودش میبینه ما از دیدگاه خودمون خب هردو هم حق داریم

دیگه عزیزم شما بدهی به کسی داشته باشی الویتت کدومه ؟؟ایا جلوی خود شخص میری خرج کنی؟؟؟ از دید اون شخص ...

عزمزمه شما مث این ک مستاجر نیستی ، اجاره خونه الان از ۸ تومن کمتر نیس ک خیلی بالاتر هس ، طرف شاید کلا ی میلیون خرج کنه تو تولد خودمونی ، ما نمیدونیم پذیرایی چی بوده ولی قطعا با شرایطش یه هزینه کم بوده ، آیا این پول با احاره خونه یکی بوده ک ب صابخونه نداده و برا بچه خودش خرج کرده؟ 

انشاءالله زودتر خونه دار بشین  ولی قبول کن خودتم باشی زورت میاد کرایه بهت ندن ولی مهمونی بگیرن ...

والاه منم صاحبخونه ام ،یکسال اجاره عقب افتاد چیزی نگفتم 

بعد یکسال اومد گفت قرعه کشی دراومده یکسال یه جا برام ریخت 

منم سال بعد کرایه اضافه نکردم

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

عزیزم کرایه مون حدود 3میلیونه ولی خرج تولد سرهم به 1تومنم نرسید، دخترمم تولدش آذرماه بود ولی بخاطر ا ...

عزیزم تو کار بدی نکردی اون دختر جنسش خراب بوده 

من خودمم صاحبخونه ام

عزمزمه شما مث این ک مستاجر نیستی ، اجاره خونه الان از ۸ تومن کمتر نیس ک خیلی بالاتر هس ، طرف شاید کل ...

اولا خودشون میگن کرایه خونشون 3 تومنه ...

دوما اون صاحب خونه اینو نمیبینه  اجاره رو میبینه حالا ما چ بخواییم و جه نخواییم رفتارشم نشون داده متاسفانه...من فقط گفتم دلت نشکنه از دید اون ببین بهش حق میدی فقط همین 

نه عزیزم من حرف شما زو قبول دارم اصلا شاید خانواده ها یه کیک گرفتن اومدن...ولی اون شخص از دیدگاه خود ...

چی بگم والا، صاحبخونه مون الحمدالله وضع شون خوبه، دوسه تا ماشین، موتور همه چی دارن، بعدم من میگم نمیشد بدون زخم زبون بگه، به هرحال ان شاء الله که همه ی مستاجرا خونه دار بشن

از فردا شروع میکنم توکل برخدا 😍❤️

ان شاالله که امام علی کمکت کنه امسال پول زیادی پس انداز کنید خونه بخرید 

والاه منم صاحبخونه ام ،یکسال اجاره عقب افتاد چیزی نگفتم  بعد یکسال اومد گفت قرعه کشی دراومده ی ...

واقعا این دوستمون طوری گف ک من شوک شدم ، طرف یه تولد کوچولو گرفته ، چون بچه ام این حرف ها سرش نمیشه ک حالا نداریم و نمیشه ، روزگار همه رد سیاه میکنه تا براش بکنن

والاه منم صاحبخونه ام ،یکسال اجاره عقب افتاد چیزی نگفتم  بعد یکسال اومد گفت قرعه کشی دراومده ی ...

شما حتما اجاره خونه برات اهمیتی نداشته خیلی ها از روی احاره خونه اقساط میپردازن وقتی دریافت نکنن مجبورن پرداخت نکنن یا تو فشار قرار بگیرن همه قرار نیست مثل هم باشن...

چی بگم والا، صاحبخونه مون الحمدالله وضع شون خوبه، دوسه تا ماشین، موتور همه چی دارن، بعدم من میگم نمی ...

اصلا میگفتم نباید داد میزد جلو مهمون

بلاخره شما پول پیش بهش دادین از اون کم میکنه دیگه اون برای همین وقتاس