2777
2789
عنوان

اصرار شوهر و مادر شوهر واسه بچه دار شدن....

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 55 پست
من همسن ایشون بودم ازدواج کردم... دقیقا به خواست خودمون ۵ سال موندیم بعد باردار شدم

من که مامان خودم هر موقع حرف می‌زنیم بحث بچه وسط میکشه

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر پنج سال بچه نیار اشتباه

حالا پنج سالم نه ولی خداییش بزار 3 ساله بگذره حداقل

ببخشید ولی شما با شوهرتان ازدواج کردید نه خانواده شوهرتون و قراره خودتون برای زندگیتون تصمیم بگیرید 

و با شوهرتم صحبت کن عزیزم نمیشه هنوز هیچی نشده بچه دار بشید بزار حداقل از زندگی 2 نفرتون یکم بزن ببرید

ببخشید طولانی شد😅

بنظرم بچه اوردن همینجوری الکی نیس یه تصمیم حساب شده و بزرگیه 

اگه واقعا از نظر روحی و مالی تواناییش رو داری و اینو تو همسرت میبینی که پدر خوبی باشه بچه بیار 

وگرنه خواهش میکنم  بچه نیار😑

و این دفعه مادرشوهرت گفت بگو مامان جان این تصمیم کاملا خصوصی یعنی اینکه به کسی ربطی نداره نظر ندید خواهشا🙏

خدای رنگین کمان🕊️

حالا پنج سالم نه ولی خداییش بزار 3 ساله بگذره حداقل ببخشید ولی شما با شوهرتان ازدواج کردید نه خانوا ...

من بچه ندارم گل

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من چمیدونممم واقعا خودم و شوهرم برامون فرق نداره ولی مادر شوهرم انقدر اصرار به پسر داره خیلی حساسم م ...

میترسه حکومتشون بدون شاهزاده بمونه

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
بنظرم بچه اوردن همینجوری الکی نیس یه تصمیم حساب شده و بزرگیه  اگه واقعا از نظر روحی و مالی توا ...

والا خداروشکر فعلا تا اینجا که شوهرم خیلی خوب بوده خداییش از لحاظ مالی که پولدار نیستیم مگه دوتامون روهمدیگه ته تهش ماهی۲۰ تومن داشته باشیم بیشتر بین ۱۴تا۱۸ در ماه داریم