2777
2789

سلام بچه ها من ۲۱سالمه و ۸ماهی میشه عروسی کردم  

شوهرم خیلی اصرار داره واسه بچه دار شدن اما من علی رغم اینکه عاشق بچه ام واقعا دوس ندارم به این زودی درگیر مشکلات بچه داری بشم و هزینه هاشو که خودتون خبردارین 

حالا امشب مادر شوهرم با خواهرش منو بردن تو اشپزخونه میگن دیگه باید هرچی زود تر یه پسر برامون به دنیا بیاری عروس فلانی همزمان باشما ازدواج کردن الان حاملست میخواد پسر به دنیا بیاره واقعا خیلی بهم بر میخوره 

بنظرتون اصرارشون از سر دلسوزیه یا دارن بیش از حد دخالت میکنن و باید جواب کوبنده بدم؟

زیر پنج سال بچه نیار اشتباه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخالت میکنن جواب بده

بگو زندگی شخصیمونه هروقت صلاح بدونیم بچه میاریم 

فلانی هم دیوونه بوده یا هم شرایطش داشته مگه هرکس خودش انداخت تو چاه منم باید بندازم

یا بگو میرفت فلانی میگرفت اگه خیلی براش سر لوحه هست 

اگ وضع شوهرت خوبه بچه دار شو منم همسن شمام تو اقدامم ولی هنوز خبری نیس🥲

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻❤️🥰   فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

دقیقا جوابکوبنده نیاز

چه زشت بودهکارشونپسر هم میخوان واه واه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

دخالت از نظر من 😤🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اون کسی که باید آمادگی شو داشته باشید خودتون هستید

از هر لحاظ چه مالی چه روحیییی! 

به حرف ها توجه نکن و این دخالت ها بعدا برات سر درد میشه 🥺 بهتره کنترل کنی 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷