2777
2789

بله

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

متاسفانه مادرشوهرم نذری داشت بعد از اونجایی ک عقل درستی نداره تو تابستون عدس پلویی ک گوشت داشت گذاشت تو اتاق گرررررررررم...یه دیگ مسی بزرگ برا فامیلاش نگه داشته بود...همش ترش کرد بو گرفت...هنوزم یادم میاد اونهمه غذا رو ریختیم قلبم میگیره

وای آره دوبار 

ولی جفتش راهنمایی بودم چون مامانم از پنجم ابتدایی طلاق گرفته بود خودم آشپزی میکردم 

یه بار قورمه سبزی بار گذاشتم آب ریختم زیر شو تا ته ته زیاد کردم که تا آماده میشم جوش بیاد بعد کم کنم ریز ریز بحوشه 

منتهی یادم رفت کم کنم سه ساعت بعد همسایه مون زنگ زد گوشی بابام گفت از خونه تون خیلی بوی شدید سوختگی میاد 

یه بار هم برای اولین بار کلم پلو شیرازی درست کردم اینقدر افتضاااااح و‌بد مزه بود بابام کل قابلمه خالی کرد تو سطل آشغالی رفت بیرون برامون ساندویچ گرفت آورد 

اره چندبار

غذای ابتکاری پختم هیچکس نخورد با قابلمه ریختم دور

برنج خریده بودم دم کردم بوی کهنه گی میداد کلا نخوردیم ریختم دور

یه بارم یادم رفته بود زیر قابلمه رو خاموش کنم رفته بودم بیرون

وقتی اومدم دیدم برنجم کلا سیاه شده خدا رحم کرده بود آتیش نگرفته بود بازم ریختم دور و موارد زیاد دیگه،🤣🤣🤣

الهم عجل لولیک الفرج

خورشت آره چندبار شده فکرکنم اوایل ازدواج ولی برنج نه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ