2777
2789
عنوان

چجوری پول جمع کنم و پس انداز خوبی داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 18 پست
منم چقد دلم میخواد شاغل باشم تو بگو ماهی ۱۰ تومن 🥲

منم عین تو 

ولی خب من شرایطم فرق داره درس میخونم

ولی تو اگ درس نمیخونی یا حتی خانه داری برو کارای پاکسازی صورت و آرایشگری و اینا یادبگیر خیلی خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عین تو  ولی خب من شرایطم فرق داره درس میخونم ولی تو اگ درس نمیخونی یا حتی خانه داری برو ک ...

نه من نه درس میخونم ن کار میکنم حالم از زندگی بی هدفم به هم میخوره همش مشغول گوشی 

نه من نه درس میخونم ن کار میکنم حالم از زندگی بی هدفم به هم میخوره همش مشغول گوشی 

خب خوبه ک مشغله ای نداری کاش منم مث تو بودم میتونستم وقت بزارم چیزای جدید یادبگیرم کار کنم تو بت برنامه نویسی یادبگیر،برو فشیال یادبگیر تو آرایشگاه کلینیک جایی کار کن...از زندگیت کاری کن لذت ببری