2777
2789

هر کی شبی محتاج دعاست  

مریض داره گرفتاره  بیا

برا هم دعا کنیم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

دعا کنید عشقم آزاد شه ب هم برسیم بخدا تو این دنیا جز اون کسیو ندارم داداشم بود ک فوت کرده😔💔

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا دعا کنید هر چه زودتر شغل ثابت پیدا کنم 

و اسفند ۱۴۰۳ دفاع کنم و درسم تموم بشه.

امضام😔🙏🏻

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بیاین در حق همدیگه دعا کنیم انشاء الله همه حاجت روا بشید به حق این ماه وشب عزیز 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

لطفاا برای من دعا کنید به حاجتم برسم🥺😭😭

انشاالله هرچی از خدا میخواید بهتون بده🥲❤

التمااس دعا

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
دعا کنید عشقم آزاد شه ب هم برسیم بخدا تو این دنیا جز اون کسیو ندارم داداشم بود ک فوت کرده😔💔

ان شاء الله که هرچه زودتر به آرزوت برسی  

لطفا برای رسیدن به خونه دلخواهم و جور شدن همچی یه صلوات  بفرستین  انشاالله همه حاجت روا بشین 🌹

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

برات صلوات فرستادم عزیزم

شما هم لطفا دعا کن به حاجتم برسم ممنونم😭

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

ان شاء الله خدا امشب نگاه ویژه ای بهتون داشته باشه  به آرزوتون برسید به آرامش برسید 

برای من حقیرم دعا کنید که یه آدم  سرمایه شوهرمو ۴ ساله داره دور سر میچرخونه وباهاش بازی میکنه  نه میشه ازش شکایت کرد نه میشه ازش گرفت  فقط دعا کنید خدا به دلش بندازه بیاد وحق مارو بده   

سلام عزیزم شما افسردگی بعد از زایمانتون خوب شد

سلام آره