2777
2789
عنوان

تاپیکای من خار داره که نمیایننننن

112 بازدید | 22 پست

سلام بچها واقعاا کمک میخوام

من با یه پسری توی رابطم 

این عادت داره اخر هفته ها مش...وب میخوره و ماهی یکی دوبار قل..یون میکشه ولی سیگار نمیکشه

با همچیش اوکیم ولی فقط این موردش مشکل داره نمیدونمم چجوری باید بهش بگم

چندبار بهش گفتم زندگی خودته به من ربطی نداره ولی گفته تو ام توی زندگیمی و بگو اگه چیزی هست

ولی اخه بچه کوچیک نیست که من منعش کنم از کاری

و از طرفی احساس میکنم اگه بهش بگم بازم انجام میده ولی فقط مخفی میکنه چون رفیقای نابابی داره...

خلاصه نمیدونم چجوری باید بگم که دست ازین کاراش برداره

لطفا سن و مشخصات دیگه ای نپرسین نمیتونم بگم اشنا هست

تاپیک ها متعلق به من نیستن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم قیدشو الان بزنی بهتره بعدا اذیت میشی 🙄

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

چقد بچه ایی ....همه پسرا اینکارارو میکنن کمتر گیر بده بهش مردا از زنایی که گیر میدن متنفرن

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

بیخیالی بهترین راهه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خوب اگه در حد متعادله بذار بخوره مشروب مشکل ندلره رفیق باز نیس اگه

اخه هر هفته...

من به کنار احساس میکنم بعدا ممکنه رو سلامتیش تاثیر بزاره این کاراش

دیگه وقتی ازدواج کنی زندگی خودته به من ربطی نداره نداریم

چون به تو اسیب میخوره

این سیگار و قلیون و مشروبی که میخوره جدا از اینکه ریه و معدش داغون میشه و خطر مرگ داره دودش تو ریه تو هم میشینه 

بعدم اینطور ادما عصبی هستن 

میتونی کنار بیای با این همه مشکل؟

اگه زرنگ باشی

متوجه میشی که کارهای حرام زندگی ادم رو به سمت و سوی خوبی نمیبره

و اینکه وقتی میدونی انجام کاری بده حتما بگو چون اگه نگی تو هم تو گناهش شریکی

بعدشم اگر رفیق بازه و مشروب و ایناش به راهه

فکر میکنی ادمت درسته ؟

البته اگه دوست داشته باشه بخاطرت میزاره کنار و سر به راه میشه

شرمنده اگه بی پرده صحبت کردم ولی دلم میخواد سر زندگیت جدی تصمیم بگیری و صادق باشی با خودت

دیگه وقتی ازدواج کنی زندگی خودته به من ربطی نداره نداریم چون به تو اسیب میخوره این سیگار و قلیون و ...

ازدواج نکردیم

جدای این کاراش خیلی پسر فهمیده ایه هرچی بهش بگم متوجه میشه نمیدونم سر این موضوعم ممکنه دست برداره یا نه