2777
2789
نمیخواد با دستمال تمیز کنی  شیر باز کن یه اب بگیر روش بزار ماشین  فقط باید بشقاب پر برنج ...

فکر کن من پنج شنبه ماشینو نصب کردن جمعه راه انداختمش بلدم نبودم که چیکار کنم همینجوری دستو پا شکسته ریختم توش الان شوهرم هی میگه ظرفارو‌ بریز داخلش بشوره واقعا چیزخوبیه. من دیگه کمرم و پشتم یاری نمیده حتی ظرف کم بشورم.

وووییی.مواظب باش توسط این جانور خورده نشی

افرین واقعا جانور برازنده‌شه.

تایپک یکی مونده به اخریم را بخون متوجه میشی

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کن من پنج شنبه ماشینو نصب کردن جمعه راه انداختمش بلدم نبودم که چیکار کنم همینجوری دستو پا شکسته ...

منم خیلی دوسش دارم بهش میگم کوزت 

اصلا بعد این همه سال عشقم بهش کم.نشده همیشه باهاش ذوق میکنم 😍

[QUOTE=333853[QUOTE=333849541]کسخودش میاد یا ی هفتهرمیمونه باید کمک بده  ولی من مهمونی میرم چون دعوت میش ...[/QUOTEدرست صحبت کن ینی چی مرغ ؟ خیلی مقایسه مزخرفی 

کسی ک نمی تونه بیخود میکنه مهمون دعوت میکنه مگ  به دعوت خودم رفتم؟ شاید من نخام ظرف بشورم کسی ک دعوت میکنه باید تدارک ببینه 

من سالی دوبار میرم خونه جاریم مثلا دعوت میکنه میشینم میخورم پامیشم اونم همینجور میاد براش میچینم میخوره پا میشه میره سر فرصت همه جارو اونجوزی ک میخام تمیز مرتب میکنم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چقد جرات دارین صحبت کنین ، چه قدر خوبه ، بعدش؟؟

هیچی دیگه همه به کارشون ادامه دادن و ما هم چند وقت نرفتیم خونشون

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
وای عالی بود🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂 

کلا از ایناییه که توقع داره برادراش ببرنش این طرف و اون طرف

ی سری میخواست بیاد شهر ما که بگرده و بچرخه

قبلش به مامانم گفتم توقع نداشته باش بخاطرش مرخصی بگیرم،ببرمش بیرون

خودش میتونه با اسنپ،مترو، خط واحد بره

لازم نیست کسی ببرتش

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
اینجوری براتون یکمی سخته

ولی سخت تر از این نیست که بزنه سرویسمو ناقص کنه هیچی نتونم بهش بگم😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بعضیا واقعا انتظار دارن  خیلی بدم میاد آدم بره ظرف بشوره  والا یه روز رفتیم مهمونی بعد د ...

منم بدم میاد از این کار، اندازه یه ظرف غذا میخوری باید ظرف ۳۰نفرو بشوری، خسته که میشی هیچ، تا کارت تموم میشه میای بشینی میبینی همه دارن میرن باید جمع کنی بری

من نمیذارم کسی خونه م ظرف بشوره چون دوست ندارم هیچ خانمی تو خونه م بهش بد بگذره

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
منم بدم میاد از این کار، اندازه یه ظرف غذا میخوری باید ظرف ۳۰نفرو بشوری، خسته که میشی هیچ، تا کارت ت ...

افرین بهترین کارو میکنی

ادم یه کوچولو غذا میخوره 

بعد دوساعت باید بایستی ظرف بشوری 

خب میشینه طرف خونه خودش هم شام و ناهارشو راحت میخوره همم ظرف یکی دو نفرو میشوره

چه کاریه بیاد دوساعت تو خونه میزبان سرپا بایسته هزار تا ظرف بشوره

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
 خیلی دوست دارم یکی که اینجوریه بیاد بگه چرا این کارو میکنه؟؟؟؟

ما مهمون از بندر داشتیم کلا اخلاقشون اینه که جایی میرن ظرف نمیشورن کسی هم بره خونشون نمیزارن اوناهم ظرف بشورن (لااقل چند جایی که من دیدم اینطور بودن)

منم چون این رسمشونو میدونستم اذیت نشدم و با آرامش کارهامو کردم