2777
2789
خارج کهکشان شیری نه بعد اون کجا میشه🌚

یکی از سوال های همیشگیه من اینه وقتی از کره زمین خارج میشیم همه جا سیاهه و فقط سیاره ها هستن از اون سیاهی خارج بشیم به کحا میرسیم؟

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از سوال های همیشگیه من اینه وقتی از کره زمین خارج میشیم همه جا سیاهه و فقط سیاره ها هستن از اون ...

من بعضی وقتا فک میکنم تو یه تئاتر نمایشی داریم بازی می کنیم که یسری دارن تکونمون میدن🌚 سمه مگه نه؟ میدونم

دختری که آینده را دید💙🦋

یکی از سوال های همیشگیه من اینه وقتی از کره زمین خارج میشیم همه جا سیاهه و فقط سیاره ها هستن از اون ...

یه فرضیه هست که میگه بیرون این فضا هیچی نیست اونجا هم سیاهی مطلقه درواقع تمام موجودات و حتی کائنات در همین فضایی هست ک در اون هستیم فقط توی بعد های مختلف فضایی پس کلا میشه گفت بیرون این فضایی ک میگی پوچه هیچی وجود نداره فقط فضای خالی هست ک در اون فضایی ک ما در اون هستیم هی بزرگ و بزرگ تر میشه

سیاه چاله ها و کرم چاله ها  خیلی رازآلود و عجیبن

درسته ولی سیاه چاله به نسبت یکم کمتر مبهمه چون اطلاعات بیشتری درموردش هست ولی به هرحال واقعا دوتا چیز مرموزن

یه فرضیه هست که میگه بیرون این فضا هیچی نیست اونجا هم سیاهی مطلقه درواقع تمام موجودات و حتی کائنات د ...

چه جالببببببب

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
چه جالببببببب

اره خیلی جالبه یادمه یه ویدیو دیدم راجبش واقعا مفید و خوب یه مبحث پیچیده رو گفت و اگه اشتباه نکنم کسی ک بعد چهارم رو مطرح کرد جایزه نوبل هم گرفت