2777
2789

خستم.شوهرم انتخاب من نبود.انتخاب مامانم بود.چون‌خودش دلش همسرمذهبی مبخواست ونصیبش نشدهمین که شوهرم ودیدکه‌مذهبیه کم مونده بودخودشوبکشه ومنوبهش داد.جداازتمام مشکلات طاقت فرسای زندگیم.اینکه میگه توزندگی ماتفریح فقط مسجدوهیات ومکان مذهبی ومسافرت فقط کربلا خستم کرده.من روحیاتم مال اینجورزندگیانیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مال چادرپوشیدن و مسجدرفتن و...نبودمو نیستم.

من دلم میخواست مانتوبپوشم نه چادر .دلم آرایش ومسافرت وپارتی وزندگی شادمیخواست .

همین الان هم دارم از گلرارشهدا و دعای جوشن کبیر تایپیک مینویسم .حال وهوام بااینجا سازگارنیست

بچه دارید.

مادرتون گفت شما چرا قبول کردین

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

من و همسرمم مذهبی هستیم.  هیئت و کربلا و مشهدمون رو داریم.  کوه و تفریح و مسافرت و گردش مونم داریم. 

مذهبی واقعی یک طرفه نمیشه. هم مراسم معنوی رو شرکت میکنه هم تفریح و گردش میره. 

شماهم همراهیش کن. نه بخاطر همسرت بلکه اول بخاطر خدا دوم بخاطر حال خودت. برو لذت ببر. و همسرت طی زمانی با سیاست و قلق خودت به راهش بیار که تفریح های دیگه هم داشته باشید. 

نمیدونی چقدر کتکم زد .اون موقع فقط شونزده سالم بود

بزرگترین درد برای یه انسان درک نشدنه 

نمیدونم چی بگم فقط همین که ادم اینجوری فقط زنده است 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من مال چادرپوشیدن و مسجدرفتن و...نبودمو نیستم. من دلم میخواست مانتوبپوشم نه چادر .دلم آرایش ومسافرت ...

کاش بری درمورد چادر و حجاب مطالعه کنی.  وقتی چرایی حجاب رو بشناسی، خودت قبولش میکنی. 

گلزار تو شب احیا عالیه. لذتش رو ببر.  ان شاالله شهدا به حق همین شب دستی به دلت بکشن و اروم بشی. 😊

کاش بری درمورد چادر و حجاب مطالعه کنی.  وقتی چرایی حجاب رو بشناسی، خودت قبولش میکنی.  ...

شما چون خودت مذهبی هستی واینجورمکانهابهت ارامش میدن وقبولشون داری نمیتونی منو درک کنی خواهرگلم.

انگار خدابوسیله همسرم منومیخواد بزور بکشه تواین مسیر.ولی من نمیخوام .کاش خدا دست ازسرم برمیداشت و میذاشت منم مثل بقیه زندگی کنم