2777
2789

یادمه کلاس سوم چهارم بودیم 

برگه دادن گفتن نامه بنویسین برای امام زمان 

میفرستیم اداره هرکدوم بهتر بود جایزه میدیم و ...

منم با ذوق حدود دوروز از ته دلم یه متن خیلیییی قشنگ نوشتم خیلی دلی بود ...

بعد ک بردم مدرسه دوستم که باباش تو اداره اموزش پرورش بود یادش اومد باید نامه مینوشتیم سرسری تو دو سه دقیقه یچیزی نوشت و دادیم برگه هارو . 

من اونقد مطمعن بودم که میگفتم اره کادو مال منه و فلان بعد اومدن کادو رو دادن به دوستم همون روز .. فکنم حتی متن هارو نخونده بودن🥲

یادم اومد میگم کاش نگهش میداشتم برای خودم خاطره میشد چرا دادمش به اونا .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

خخ منم مامانم اونجا بود ی نقاشی کشیدم فرستادم جایزه دادن البته خوب بود نقاشیم😶🔪

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

همین تجربه رو من دارم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته مگه هنوز این چیزا برات مهمه ؟

واقعا فکر ‌کردی قبل پرسیدن این سوال؟ 

من گفتم واسم مهمه؟ خاطره از بچگیم تعریف کردم 

الزایمر داری خاطراتتو یادت میره؟

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
واقعا فکر ‌کردی قبل پرسیدن این سوال؟  من گفتم واسم مهمه؟ خاطره از بچگیم تعریف کردم  الزا ...

ببخشیدا من آلزایمر ندارم ولی شما ادب نداری ، چیزی نگفتیم که دور بر میداری ، فقط خواستم بگم این چیزا برا خیلی ها اتفاق افتاده و تنها تو نیستی که قربانی تبعیض شدی ، شما که فکرت کار میکنه چرا نگرفتی ، حالت خوشه یا نه ؟    

ببخشیدا من آلزایمر ندارم ولی شما ادب نداری ، چیزی نگفتیم که دور بر میداری ، فقط خواستم بگم این چیزا ...

حوصله بحث کردن ندارم هرچی میگی درسته