2777
2789

ادم مگه روزه نمیگیره که حال فقرا رو درک کنه؟ وقتی طرف بخاطر روزه دست به سیاه سفید نمیزنه و میگیره میخوابه، بهونشم اینه که خواب روزه دار عبادته، ثواب داره؟

مگه فقرا وقتی گشنشونه میگیرن میخوابن؟؟؟

بنظر من روزه ای که اینطور باشه بدرد نمیخوره. چون فلسفه و نمیدونن و فقط میخوان روزه بگیرن که گرفته باشن و چیزی گردنشون نباشه¡

ببین از یه شیخی میپرسن تو ماه رمضون چیکار کنیم شیخ میگه:(( هیچ کاری نیاز نیست انجام بدی فقط فقط گناه نکن))

کسی که روزه هستش حتی خوابش هم عبادت هست حتی میگن نفس کشیدنشم عبادت هست 

نیازی به هیچ کاری نیست فقط گناه نباید کرد 

روزه خودش به تنهایی ثواب خیلی خیلی بزرگی رو داره

بعدشم روزه برای سلامتی خیییلی موثره کلا خودش یه دارو هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم فعلا روزه نمیتونم بگیرم

ولی اگه بگیرم اصلا برای ثواب و این داستانا نمیگیرم.اینکه دیگران به چه نیتی میگیرن به خودشون مربوطه.برای من مهم نیست.اما اینکه طرف روزه میگیره هزارتا غلط دیگه میکنه مسخرست

من برای پاکسازی بدنم میگیرم

فعلا بچه کوچیک دارم شرایطشو ندارم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
کسی که میگیره می‌خوابه چطور ذهنش به خدا تزدیک میشه  

چون پاک هست ربطی به ذهنش نداره که 

منظورش اینه که نفس کارش خیلی عالیه که اون ادم رو مطهر و پاک کرده که حتی وقتی در حالت ناهوشیاری و خواب هم قرار داره انگار داره عبادت میکنه

مفهومش اینه که روزه گرفتن کار پر ثوابی هست وسلام