2777
2789
عنوان

ازدواج

148 بازدید | 9 پست

از ازدواج میترسم.حس میکنم جوانی نکردم دارم وارد35سالگی میشم. از بچه دار شدن و سرو صداش. از اینکه نتونم توقعات خانوم رو برآورده کنم از اینکه دوس دارم هنوز مجردی مسافرت برم.میترسم مسوولیت قبول کنم میگن سخته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترس بردار مرگه ، بیشتر از این لفتش بدی داری عمرتو هدر میدی ، اروزهای دور و دراز فقط گولت میزنه ، ازدواج روزیش تامین شده است ، مرد اونی که پای مشکلات وایسه و حلشون و شیرینی زندگی در حل همین مشکلات در کنار همدیگه است هیچ موقع همه چی عالی نخواهد بود که شروع کنی 

تا حالا به اين دقت كردي كه چرا اهل سنت هر چقدر هم كه فقير هستن ولي از ازدواج و بچه دار شدن نميترسن . ...

ربطی به شیعه و سنی بودن نداره ، تربیت خانوده های ایرانی مشکل داره که از همون اول مسئولیت پذیری رو یاد بچه ها نمیدن ، وبه جای اینکه ماهیگیری رو بهشون یاد بدن ماهی میدن دستشون ، بخشیش هم بر میگرده به نا امیدی مردم از دولت مردا ، که حقم دارن ولی ناامیدی کاری رو درست نمیکنه باید ادامه داد .