2777
2789

در حالی که خرجی بیشتر از دو سه تا کتاب و کلاس ندارم. ارومم مشکل ساز هم نیستم اهل بیرون رفتن من هم سن و سالام هم نیستم این حرفم درست نیست ولی همیشه میگم خدایا یه ادم خوبی سد راهم قرار بده که از شر این آدم راحت شم

می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری گر نبودم روزگاری این بماند یادگاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفای عصبانیت رو جدی نگیر  انشاالله یه بخت خوب نصیبت میشه

نه رو عصبانیت نبود گفتم دلم میخواد یه سال دیگه پشت بمونم یه رشته خیلی خوب مثل داروسازی پزشکی و اینا بیارم که سختی پیراپزشکی رو نداشته باشه. که این حرف رو زد

پدر و مادرا از این حرفا زیاد میزنن ولی چیزی تو دلشون نیست  اگه پدرم اینجوری بهم بگه میخندم

همه اینطوری نیستن

ببین هر چی شده قبول شو برو فقط دانشگاه دارغوز آبادم قبول شدی برو فقط  خودت کار کن سال دیگه کن ...

همین فکر رو دارم واقعا نمیتونم تو این خونه بمونم

ببین هر چی شده قبول شو برو فقط دانشگاه دارغوز آبادم قبول شدی برو فقط  خودت کار کن سال دیگه کن ...

یک بار بیشتر نمیزارن ترمیم کنیم اگر امسال ترمیم کنم دیگه باید قید رشته های خوب رو بزنم

همین فکر رو دارم واقعا نمیتونم تو این خونه بمونم

سخت نگیر ب خودت بگیر به تخم شربتیت والا😂 بزار رو حساب بی سواد بودن و پیر بودن امروزی نبودن بابات ، معمولا اینجورین دیگه... میگن زمان ما این چیزا نبوده و فلان و اینا 

یه دو تا کتاب میخرن منت عالم میزارن رو سرت ولشون کن بخون برو راحت کن خودتو

سخت نگیر ب خودت بگیر به تخم شربتیت والا😂 بزار رو حساب بی سواد بودن و پیر بودن امروزی نبودن بابات ، ...

ای کاش بی سواد بود معلمه