2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی میشه لطفا بیاین

88 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من ماه قبل آمپول پروژسترون زدم که پریود بشم و‌۲۵ پریود شدم.

۱۶روز گذشت وقرار بود دیروز قرص مدفورم ۵بخورم که پریودیم منظم بشم.دیروز روزه بودم وعصر ترشحات باریک قهوه ای دیدم وکمر درد و دل درد شدید اما تا افطار صبر کردم.صبح روزه نگرفتم و ترشحات خیلیی کمه مثلا چند ساعت یبار.نمیدونم فردا میتونم روزه بگیرم یا نه؟

خدایا شکرت♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم به مراجع رجوع کن..ولی اگر فقط لکه بینیه کمرنگه حکم استحاضه داره،میشه روزه گرفت

خیلی پیچیده جواب میدم.لکه نیس ترشح کش دار قهوه ای.اصلا نمیدونم میتونم نماز بخونم روزه بگیرم با نه😣

خدایا شکرت♥️
خیلی پیچیده جواب میدم.لکه نیس ترشح کش دار قهوه ای.اصلا نمیدونم میتونم نماز بخونم روزه بگیرم با نه😣

اگر می‌دونی که برای پریودیته یعنی بعدش قطعا پریود میشی،لکه ها رفته رفته زیادتر میشه و درنهایت خونریزی میشه،خیچب اون که درست نیس..ولی اگه فقط لکه هست،اصلن موعد پریودیت هم نیس..میشه استحاضه،استحاضه هم میشه کثیره،قلیله،متوسط..

اگر می‌دونی که برای پریودیته یعنی بعدش قطعا پریود میشی،لکه ها رفته رفته زیادتر میشه و درنهایت خونریز ...

اها درسته.برا استحاضه میگن قبل هر نماز باید غسل کنی آره؟

خدایا شکرت♥️