2777
2789

من از سال پیش زانو درد داشتم سه ماهه شدید زانوم و کمرم و گردنم درد میکنه حتی یبار کمرم خیلی بد قفل کرد روز به روز داره بدتر میشه ازمایش دادم گفتن کمبود ویتامیندی دارم ویتامین دی هم میخورم تاثیری نداره خیلی دستامو مثلا میبرم از پشت سمت گردنم مچ و ارنج بخصوص بازم درد میکنه این از این 

ضربان قلبم بالای صده موقع استرسم جدیدا قفسه سینم تیر میکشه 

فشارم یکم پایینه

دست و پاهام شدید عرق میکنن بچگی مشکوک به پر کاری تیروئید بودم ولی الان نه و ناخونام روش رد داره رو چنتاشون لک های سفیده کوچولوعه دوستم بهم گفت شاید از کمبود ویتامینه خودمم حس میکنم کم خونی داشته باشم چون چهار پنج ثانیه دستمو میگیرم بالا سر میشه حالا نمیدونم

گرسنگی شدید توی طول روز دارم صبحانه نمیخورم ولی ناهار و شام کامل میخورم و یک ساعت بعد غذا بازم گشنم میشه حتی یسری وقتا چشمام سیاهی میره بدنم بخصوص سرم یه حسی دارن شبیه سنگینی و شدید بی حالم خوابم میاد تو این شرایطم بخوام پنج شیش ساعت بعد بیدار میشم چشمامم بعضی وقتا سیاهی میره و بشدت تشنه هم میشم 

چشمامم ضعیف نیست خوب میبینم ولی بعضی وقتا میسوزه قرمز میشه پر اشک میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط پونزده سالمه دوستان😂🫠 اینم جا انداختم قندم بالا بود تو ازمایشا خیلی یهویی اومد پایین تا قب ...

ببین به موسی بن جعفر تو میخای بیمیری خجالت میکشی از مرده ها🤣🤣

ببین به موسی بن جعفر تو میخای بیمیری خجالت میکشی از مرده ها🤣🤣

😂🥲مامانم میگه ببین همه اینا از کار نکردنه انقد نشستی سرجات ک هر درد و مرضیو داری😂🥲

😂🥲مامانم میگه ببین همه اینا از کار نکردنه انقد نشستی سرجات ک هر درد و مرضیو داری😂🥲

بگو کار نکرده اینم کار کنم باید به فکر یه بلیط بیمارستان انتالیا باشی خود دانی🤣