2777
2789

نمیدونم چی بگم از کجای زندگیم بگم فقط میدونم اینجا و این مرحله از زندگی مو هیچوقت بهش حتی فک هم نمیکردم، هیچ وقت فکر نمیکردم یه روزی من به ته خط زندگیم برسم خیلی دلم شکسته میدونمم یه جایی دل یه نفر رو شکستم که خدا اینجوری داره تقاص شو ازم میگیره😭😭😭😞😞😞

میدونم دلاتون پاکه دعاتون میگیره میشه بخاطر بچه‌هام هم شده برام دعا کنید منم به نیت تون صلوات میفرستم

میدونمم خواسته زیادیه ولی توروخدا بخاطر آرامش بچه هام میشه 40 نفر به نیت آرامش زندگیم و سر به راه شدن همسرم سوره مزمل بخونید لایک کنید منم براتون صلوات میفرستم 🙏🙏🙏🙏😭😭😭💔💔💔

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾ وَمَا ...

ددورت بگردم من عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده 🙏😭

الهی به حق قرآن به آرامش برسبد

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ددورت بگردم من عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده 🙏😭

با اجازه استاتر 🫧🤍

من برای شما توی نی نی سایت تاپیک مفید و کاربردی ایجاد کردم و خیلی برای تاپیک وقت گذاشتم. 

ممنون میشم اولین تاپیک من با عنوان Food رو مشاهده کنید.

لطفا وقتی وارد تاپیک شدین عکس هارو لایک کنید🥹❤️