2777
2789
عنوان

چرا دخترای این نسل اینجوری شدن....

510 بازدید | 11 پست

دختر خواهرم حدود ۱۷ سالشه

بعد اهل دوست پسر و اینا نیست اصلا

با یه پسره دوست شده بود مجاری در حد دوست یعنی مثل دوستای خودش باهاش رفتار میکرد و کنار این پسر شادترین آدم زمین بود بچه....

اینارو به دخترم میگفت دخترم به من انتقال داد

پسره هم بسیار با شخصیت و آقا بوده 

خلاصه دختر خواهر من میدونسته کاربری این پسر تو تلگرام مشکل  داره 

وسط حرف بودن که یهو کاربری حذف میشه

طبق شخصیت پسره اصلا جوری نبود که بخواد همچین کار زشتی کنه

خلاصه خواهرزاده من چند روز اول میگفت به درک و اینا 

بعدش کم کم دلتنگی هاش شروع شد

اینم بگم مدت خیلی طولانی نبود که دوست بودن

هستین بقیشو بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو چ اشکالی داره

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

حالا این دختر ما به سختی و هزار جور ربات و اینجور چیزا شماره آیدی رو پیدا کرد

نگو کلا خط بود که سوخته بود

این بچه در به در دنبال اون دوستش می‌گشت تا اینکه یکی از دوستاش بهش گفته بود یکی هست میتونه پیداش کنه

بعدش

خلاصه این خواهر زاده ی ساده ی من به اون طرف که یه پسر جوون بوده پیام داده و گریه زاری و کل داستانو تعریف کرده واسه پسره

میگفت اصلا لحن پسره بعدش یه جوری شد 

خط سوخته رو دادم بهش

بعد اسم اون دوستم با فامیلیش رو گفت بعدش گفت همینه؟

گفتم آره همینه گفته بود ما از طریق مادرش پیداش میکنیم

به خط مامانش زنگ میزنم میگم دوستشم و پیداش میکنیم

خلاصه خواهرزاده ی من میگفت که فرداش پسره پیام داد که به باباش زنگ زدم

میگفت پیش خودم گفتم مگه مامانش نبود؟چیشد یهو شد باباش.‌؟

گفتش آیدی رو میدم بهش پیام بده

میگفت بهش پیام دادم طرف نهایت بی احترامی رو بهم کرد حتی لحنش مثل دوست من نبود

حتی اسم منک نمیدونست 

کلی به خواهر زادم بی احترامی کرده بود و تهش بلاکش کرده بود

اینم میگفت من رفتم به اون یارو پیام دادم گفتم اینکه دوست من نبود چرا منو خر فرض کردین

میگفت طرف قسم می‌خورد به جون مامانش و خاک باباش که خودش بوده تهشم گفته بوده حالا اون نمیخواد دوستت باشه من که میتونم و اینا

بیا دوست باشیم من و تو

بعد خواهر زادم کلییی بد و بیراه گفته بوده به طرف تهشم یه حرفی زده بوده که طرف لو می‌رفته و میگفت پسره بلاکم کرد

وای این بچه همش داره‌گریه میکنه که دیگه نمیتونم دوستمو پیدا کنم و اینا

نمیدونیم چیکارش کنیم و چجوری دوستشو پیدا کنیم

بچه...