2777
2789
عنوان

شب قدر

407 بازدید | 49 پست

سلام خانوما

من امسال سال اولیه ک میخوام مراسم شب قدر داشته باشم

میشه بهم بگید اعمالش چیاس و بهتره چه سوره هایی رو بخونم؟

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو نت سرچ کنید

ما رو هم دعا کنید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

التماس دعا

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....

اعمال شب 21.  رمضان :

1️⃣ گفتن صد مرتبه

«أَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبِّي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»

@ertebat0bakhoda

✅ خواندن دعاى "یا ذَالَّذی کانَ..."

✅ خواندن دعای "اللَّهُمَّ اجْعَلْ فِيمَا تَقْضِي وَ تُقَدِّرُ ..."

📚 برای خواندن ادعیه‌ی ذکر شده به کتاب مفاتیح الجنان مراجعه شود.

✅  غسل کردن مقارن با غروب آفتاب (بانیت غسل توبه -غسل شب قدر - غسل زیارتت امام حسین ) هر سه نیت صحیح است

🍃🍂🍃🍂🍃

✅ . دو رکعت نماز که در هر رکعت بعد از سوره حمد ۷ مرتبه سوره توحید و بعد از اتمام نماز هفتاد مرتبه استغفرالله و اتوب الیه   و بعد از آن هم حاجت خود را از خدا بخواهید

🍃🍂🍃🍂🍃

✅  شب های قدر ۱۰۰ رکعت نماز

اگر نماز قضا دارید بجای آن نماز قضا بجا آورید .

🍃🍂🍃🍂🍃

✅ . قرآن بر سر گذاشتن و دعای آن درمفاتیح

🍃🍂🍃🍂🍃

✅ . زیارت امام حسین ع درشب قدر درمفاتیح

🍃🍂🍃🍂🍃

✅ . احیا نگه داشتن (باعث آمرزش گناهان می شود)

🍃🍂🍃🍂🍃

✅ . خواندن دعای جوشن کبیر

🍃🍂🍃🍂🍃

✅ . صد مرتبه از شب تا قبل از نماز صبح ( اللهم العن قَتَلَتَ امیرالمومنین )

🍃🍂🍃🍂🍃

✅ . خواندن دعای مجیر

✅2. رکعت نماز امام زمان نیت سلامتی وفرج اقاعج

✅2 رکعت نماز نیت والدین وهمه مؤمنین و مؤمنات رکعت اول بعد از حمد سوره قدر رکعت دوم بعد ازحمد سوره کوثر

✅زیارت مطلقه حضرت امیر المومنین ع

✅4 تا. 2 رکعت نماز مثل نماز صبح یعنی 8 رکعت

عزیزان درصورت توانایی انجام دهید___

💢 💠 💢 پیام را نشر دهید ، در ثوابش شریک باشید .

التماس دعای فرج ان شاءالله 🙏

@ertebat0bakhoda

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
اعمال شب 21.  رمضان : 1️⃣ گفتن صد مرتبه «أَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبِّي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ» @ert ...

هر چقدرشو مى تونيد به جا بياريد 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

جوشن کبیر.قرآن خوندن.نماز شب.من اینا رو انجام میدم

استارتر برام خیلییی دعا کن

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...