2777
2789

دور شمع پیکرت، گردیده ام خاکسترت

ای به قربان تو و این رنگ زرد پیکرت

از نفس های بلندت میل رفتن می چکد

حق بده امشب بمیرم در کنار بسترت

تا نگیرد خون تازه گوشه ی تابوت را

مهلتی تا که ببندم دستمالی برسرت

حیف شد، از آنهمه دلواپسی کودکان

کاسه های شیرمانده روی دست دخترت

کاش می مردم نمی دیدم به خاک افتاده است

هیبت طوفانی دلدل سوار خیبرت

خلوت شبهای سوت و کور نخلستان شکست

با صدای واعلی و وای حیدرحیدرت

هر کس به نیت امیر المومنین و حاجات همه بچه ها 

این ذکر رو بگه 

ناد علی مظهرالعجائب تجده عونا لک فی النوابئب 

کل هم و غم سینجلی به عظمتک یا الله بتونم یا محمد بولایتک یا علی یا علی یا علی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

با اجازه اسی 

سلام دوستان 

ختم قرآن داریم تا الان دو قرآن خونده شده و یکی دیگه  تا جزء ۱۰ خونده شده 

اگه کسی میخونه و شرکت میکنه تو ختم حتما بهم بگه 

ختم برای ۲۷ رمضانه ... بیست و هفتم هر سه قرآن ختم میشه ❤️❤️❤️

هر چیز که در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو🌏🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا دعا کنید هر چه زودتر شغل ثابت پیدا کنم 

و اسفند ۱۴۰۳ دفاع کنم و درسم تموم بشه.

امضام😔🙏🏻

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

لطفا بیمارانو فراموش نکنید

مخصوصا فرزاد منو،

شفا بگیره بشه سرباز آقا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ نَادِ عَلِیًّا مَظْهَرَالْعَجائِبِ تَجِدْهُ عَوْنًا لَکَ فِی النَّوائِبِ کُلَّ هَمٍّ وَ غَمٍّ سَیَنْجَلِی

بِعَظَمَتِکَ یا اَللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ بِوِلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیّ

منم دعا کنید لطفا   به حاجت مالیم برسم🙏🏼

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ نَادِ عَلِیًّا مَظْهَرَالْعَجائِبِ تَجِدْهُ عَوْنًا لَکَ فِی النَّوائِبِ کُلَّ هَمٍّ وَ غَمٍّ سَیَنْجَلِی
بِعَظَمَتِکَ یا اَللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ بِوِلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ 

لطفا بیمارانو فراموش نکنید مخصوصا فرزاد منو، شفا بگیره بشه سرباز آقا

بِعَظَمَتِکَ یا اَللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ بِوِلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ (مح

الهی ک همه حاجت روا بشن🥲💔🤲 منم دعا کنید

بِعَظَمَتِکَ یا اَللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ بِوِلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ 

واسه منم یه دعای ویژه کنین مشکلام یکی دوتانیست بگم واسه فلان مشکلم شماهمین که اسم منو بیارین خدایادش میاد کیم و چمه😂فاطمه هستم

دوستان کاربری دست دوتاخواهره یه متاهل ودارای دوفرزند یکی مجرد.....
لطفا دعا کنید هر چه زودتر شغل ثابت پیدا کنم  و اسفند ۱۴۰۳ دفاع کنم و درسم تموم بشه. امض ...

واسه منم یه دعای ویژه کنین مشکلام یکی دوتانیست بگم واسه فلان مشکلم شماهمین که اسم منو بیارین خدایادش ...

انشالله حاجت روا باشید و همه مشکلات تون حل بشه به برکت ناد علی