2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین کمکم کنید بی تجربگی در دوران نوزادی

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 33 پست
معمولا چندماهه اول همینه باید روزی بالای ۱۰ بار عوضش کنی سعی کن بشوریش چون قرمزی ها زودتر خوب میشه م ...

اخه خونه خودم که میشورم ولی خونه مادر شوهرم که رفتم چکار کنم اصلا نمیتونم جلو بقیه بشورم بالاخره ی ایرادی میگیرند

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
میندازم همش گریه می‌کنه جیغ میزنه با پاهاش پارچه رو از رو پاهاش در میاره 

بچیچش خخ نمیخواد زیاد باز بزاریش نیم ساعت کافیه یا چه کاریه یه شلوار پاش کن 

❤️ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️🖤پرنیام🖤من عشقت رو به همه دنیا نمیدم حتی یادتو به کوه و دریا نمیدم به یاد تو میمونم واسه همیشه حالا که دنیا خواست من و تو تنها بمونیم به یادت میمونم جواب دنیا رو میدم کاشکی منم شبیه تو کم میشدم از روزگار واسه دوباره دیدنت بگو مونده چندتا بهار هنوز به یاد تو شبا به آسمون خیره میشم یا منو با خودت ببر یا دوباره بیا پیشم کسی بجز تو این روزا حال منو نمیدونه بگو کدوم جاده منو به شهر تو میرسونه همدم این روزای من عکس رو دیوارت شده🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خونه خودم که میشورم ولی خونه مادر شوهرم که رفتم چکار کنم اصلا نمیتونم جلو بقیه بشورم بالاخره ی ا ...

اگه به دستمال مرطوب حساسیت نداره از اون براش استفاده کن دلی در روز حداقل یکی دوبار بشورش تا اونجایی چیکار ایراد اونا داری شاید از تجربیاتشون در اختیارت گذاشتن

❤️ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️🖤پرنیام🖤من عشقت رو به همه دنیا نمیدم حتی یادتو به کوه و دریا نمیدم به یاد تو میمونم واسه همیشه حالا که دنیا خواست من و تو تنها بمونیم به یادت میمونم جواب دنیا رو میدم کاشکی منم شبیه تو کم میشدم از روزگار واسه دوباره دیدنت بگو مونده چندتا بهار هنوز به یاد تو شبا به آسمون خیره میشم یا منو با خودت ببر یا دوباره بیا پیشم کسی بجز تو این روزا حال منو نمیدونه بگو کدوم جاده منو به شهر تو میرسونه همدم این روزای من عکس رو دیوارت شده🖤
بچیچش خخ نمیخواد زیاد باز بزاریش نیم ساعت کافیه یا چه کاریه یه شلوار پاش کن 

بخذا تو نیم ساعت اکه بخوام شلوار پاس کنم ک باز بزارم نزدیک ده تا شلوار خراب می‌کنه جیش می‌کنه و پی پی .

کلا نمیتونم بشورم از بس گریه و بی تابی می‌کنه وقت نمیزاره برام 

بخذا تو نیم ساعت اکه بخوام شلوار پاس کنم ک باز بزارم نزدیک ده تا شلوار خراب می‌کنه جیش می‌کنه و پی پ ...

وقتی همون لحظه مثلا جیش کرده این کارو کن

یکم چون خیلی کوچولوئه اذیت میکنه شیش ماهش شه کارت راحت میشه باید تحمل کرد

میندازم همش گریه می‌کنه جیغ میزنه با پاهاش پارچه رو از رو پاهاش در میاره  

شلوار پاش کن یا شورتت عینکی. حالا خونه مردم چت اصراریه باز بزاریش هر دو ساعت ی بار عوضش کن و زیر پوشکش کاملا با کرم کالاندولا ایروکس چرب کن

همتا اسم خـودمه♥
شلوار پاش کن یا شورتت عینکی. حالا خونه مردم چت اصراریه باز بزاریش هر دو ساعت ی بار عوضش کن و زیر پوش ...

من خودم دوست ندارم اونجا باز بذارم 

ولی مطمئن هستم اونا میگن بچه رو باز بزار

من خودم دوست ندارم اونجا باز بذارم  ولی مطمئن هستم اونا میگن بچه رو باز بزار

خخب بگن تو مادرشی بگو کثیف کاری میکنه اینجا لباس زیاد نیاوردم. باز نزار یا اگر خواستی بزاری موقعی که شستیش و تمیزه همون شلوار پاش کن ی چند دقیفه گذشت و خرابکاری کرد برو بشورش پوشکش کن که حرف اونام زمبن نیفته

مادرشوهر من همینطور که داشت نصبحت میکرد شیشه به بچه نده شیرخشک به درد نمیخوره من لبخند میزدم و شیر درست میکردم. دیگه همون شد که دخالت کنه. 

همتا اسم خـودمه♥
وقتی همون لحظه مثلا جیش کرده این کارو کن یکم چون خیلی کوچولوئه اذیت میکنه شیش ماهش شه کارت راحت میش ...

بخدا کم آوردم حساسیت ب پروین گلوب داره ، رفلاکس داره ، کم وزن هست ، بچه اولم هست هیچ تجربه ندارم ، کلا گریه می‌کنه بی قراری خواب نداره، شیر خشک ببلاک و ی شیر خشک دیگه گرفتم نمیخوره . شیر خودم هم کم هست چون دست تنهام وقت نمیکنم ی چیز درست و حسابی بخورم .

کلا کلافه شدم بخدا 

مرتب بچه رو بشور کامل کالاندولا بزن و بعد پوشک کن بین هر بار پوشک نیم ساعت پوشک نکن و دورش دسمال بپ ...

کالاندولا هم میزنم ولی بعضی وقتا جیع میرنه نمیزارع .

سلام عزیزم ببین به نظرم جایی نری بهتره بچه ات کوچیکه بمون خونه ات بزار قشنگ جون بگیره برو 

سلام گلم آخه دیگه شوهرم میگه الان چهار ماه شده .اونم چون شهر غریب هستیم کلافه شدن . آخه دو ماه آخر بارداری و نرفتم الان هم دو ماه میشه .

واگرن خودم دوست ندارم برم چون هنوز بچه کوچک هست و هزار دردسر 

سلام گلم آخه دیگه شوهرم میگه الان چهار ماه شده .اونم چون شهر غریب هستیم کلافه شدن . آخه دو ماه آخر ب ...

حالا تو فعلا نرو شوهرتم یه جوری راضی کن نری بچه ات گناه داره ممکنه اب و هوای اونجا بهش نسازه خودتم تازه زایمان کردی یا اونجا اقوام میان بچه رو میبینن ممکنه یکیشون مریص باشه ولی نگن مریضیم به شوهرت بگو اگه بچه یه چیزی بشه پدرمو در میاری که چرا رفتی یعنی میگم اینو بگو بیخیال بشه 

بخدا کم آوردم حساسیت ب پروین گلوب داره ، رفلاکس داره ، کم وزن هست ، بچه اولم هست هیچ تجربه ندارم ، ک ...

ای بابا نگران نباش رفلاکسش به مرور برداشته میشه فقط غذای خیلی سنگین و چربی کمتر بخوره اگه از شیر خودتون تغذیه میکنه