2777
2789
عنوان

حق بامنه یا مادرشوهرم ؟

404 بازدید | 27 پست

مادربزرگ شوهرم فردا چهلمش هست و من نزاشتم همسرم بره  قبل این ک فوت کنه خودم بهش گفتم تا زنده است برو .  ی هفته بعدش مرد و همسرم رفت  و منو تو بد شرایطی تنها گذاشت بماند ک چقدرم بلا سر خودش هم اومد  تا برگرده خونه 

الان چهلمشه همسرم گفت برم ؟ گفتم  میخوای تشریف ببری ببر ولی من حلالت نمیکنم  گفتم اون ک مرد خدا بیامرزه با رفتن یا نرفتنت زنده نمیشه ب جاش دو رکعت نماز بخون براش بیشتر نیاز داره  ، گفتم وقتی شرایط مالی ما امسال ب قدری  ناجور بود  ک من تو این ماه رمضونی   افطارم فقط سیب زمینی بود و تو نتونستی ی بسته خرما بخری برام  یا نیم کیلو گوشت بگیری و اجاره مغازه رو بدی چرا باید ۶۰۰ هزار بدی بری شهرستان برگردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم شماحق داری هم همسرت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کاری ب کمبود های شما ندارم ولی اینکه شما مجوز رفت و نرفتن رو میدی خوب نیست ،ب نظرم کارت زشت بوده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مادرشوهرتون امکان کمک بهتون رو دارن؟ یعنی حداقل خرج رفتنشونو بدن؟ اگر ندارن خب حق با شماست. خدا به ...

ببخشید نتم چند لحظه کلا قطع شد .

مادرشوهرم پیام داد ب شوهرم ک چرا نمیای چهلم .

زنت نمیذاره ؟ 

شوهرمم گفته زنم میگ وقتی تو مایحتاج خونه رو فراهم نکردی و کل ماه رمضون من ی غذا درست نخوردم  چرا باید پول خرج کنی بری شهرستان ... پولش رو ندارم ک  بیام . مادرشوهررم رفته ر مغز شوهرم ک زنت  ک نمیاد . پس من پول واریز میکنه برات  تو بلند شو بیا شهرستان آبرمون نره پیش  بقیه تو نیای زشته . من هزینه رفت و برگشتت میدم .

از اینورم چون اخر ساله  شوهرم بره شهرستان برگشتش با خداست جاده شلوغ 

بزار بره اسی می‌دونم شرایط سختی داری ولی مرگ‌‌و‌ عزا رو‌نمیشه کاری کنی

شکم رو میشه کاری کرد . ببخشید خود نمایی واجبه یا شکم من روزه ؟ یا پول مردم ک باید بدیم ؟