2777
2789
عنوان

اختلاف سنی چندسال خوبه؟

32 بازدید | 5 پست

بنظرتون اختلاف سنی چندسال ایده آل هست که از نظر شخصیت و اخلاق و حداقل های زندگی به یک پختگی نسبی رسیده باشه و از لحاظ ظاهری هم قابل قبول باشه؟ من اختلاف ۴ تا ۶ سال را می پسندم. خودم ۲۰ سالمه 

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   

به نظر من عدد و سن شاخص مناسبی نیستن. چیزی که مهمه اینه که بتونی تشخیص بدی طرف مقابلت از نظر عقلی بالغ شده باشه.

بگذار بگذرد روزهایی که روز ما نیستند. «آهای روزگار٬ روز ما هم میرسد....»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به ده سال نرسه مثلا طرف سال ۷۰ به دنیا اومده دختره ۸۰ 

پسره یه چیزی رو درک میکنه ولی دختر بر اساس دهه که جدید درکش یه جور دیگس من خودم ۵ سال فاصله دارم بعضی اتفاق ها که میوفته همسرم اونارو عادی میگیره من ناراحت میشم با اینکه فقط ۵ ساله

سلام

خودت گفتي ايده ال ٤ تا ٦

ولي زندگي هميشه ايده ال نيست

البته من هيلي به سن اعتقاد ندارم

خالم ١٤ سال از شوهرش كوچيك تره ولي خيلي ي ي راضيه

و جالبه شوهرش انقدر دوسش داره هر چي ميگه گوش ميده

اينكه اختلاف سني چقدره مهم نيست اون احترامه كه رابطه رو ميسازه

خیلی مهمه که زن بتونه تو مسائل مختلف به همسرش تکیه کنه نمیگم مشورت نباشه بین زن و شوهر ولی عقل مرد باید به یه حدی رسیده باشه که خوب و بو رو از هم تشخیص بده. اگه مرد بالغ نشده باشه زن باید جورش رو بکشه که واسه هر دو طرف آسیبه

بگذار بگذرد روزهایی که روز ما نیستند. «آهای روزگار٬ روز ما هم میرسد....»