2777
2789
عنوان

پس اين ني ني يارا كجان😏

234 بازدید | 12 پست

اينهمه تاپيك انتخاباتي رو نميبينيد واقعاا

الكي فقط مياييد ميگيد تاپيك انتخاباتي نزنيد

سايت واقعاا بي دروپيكر شده يكي نيست مديريت كنه خداقل

گفتن به توهین کشیده نشه موردی نداره

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چطور مبشه تاپیک زد؟

بالای صفحه سمت راست نوشته تبادل نظر

اونو میزنید، میرید پایین تر،موضوع رو انتخاب میکنید

و موضوع جدید یا نظرسنجی رو میزنیدو..

❤برای ظهور امام زمان (عج)  یک صلوات

كاسه ي داغ تر از آش شمايين

خب شما تاپيك در باره جاريتونو بزنين به اوضاع مملكتتون چيكار دارين؟

نرين تو تاپيكاشون

ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها! که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل‌ها.

بله فقط در مورد مادرشوهر جاری و خیانت و این یزا خوبه

اما اوضاع مملکت که ربطی به ما نداره

زن فقط وظیفش زاییدن هست و شوهرداری

خلاص

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

اگه دست یه سری از خانوم های اینجا بود

میگفتن ما اصلا حق رای نمیخوایم

زندگی فقط شوهر مادر شوهر و مسائل مربوطه 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

والا کسی مجبورتون نکرده برین تاپیک انتخابات بخوبین

تمام سال اینهمه تاپیک مسخره هست کسی چیزی میگه