2821
2789
عنوان

پسرای لک

5402 بازدید | 58 پست

من خودم فارسم و میدونم که همه آدما یه شکل نیستن حتی تو یه خانواده.ولی یه سری خصوصیات مشترک مردم یک شهر با هم دارن که بقیه هم میشناسنشون به این موردا. میشه لطفا کمکم کنید به یک شناختی برسم.

اصلا وصلت باهاشون خوبه یا نه؟

متعصب غیرتی

دست ودلباز

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لک میشه کجا؟

فکر کنم منظورش لره

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

من خودم لکم عزیزم از من بپرس

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
سمت خرم اباد

نه خرم آباد نیست همش سمت کرمانشاهم هست 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
لک میشه کجا؟

قسمتی بزرگ از لرستان و کرمانشاه به عنوان لکستان شناخته میشه

مثل نورآباد کوهدشت هرسین و قسمتی از شهر کرمانشاه و.....

خودم یه قوم جدا از لر و کورد هست

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
فکر کنم منظورش لره

نه عزیزم

اره خیلی حساس و متعصبه و میترسم بدتر هم بشه

دیگه باید بسنجیش

من خودم لکم عزیزم از من بپرس

میشه یکم کلا اطلاعات بدید که چجوری هستین و چه رسم و رسوماتی دارید.

پسرا چطور هستن.

طرف من خیلی بهم محبت میکنه و دوسم داره ولی حساس و متعصب هم هست.