2777
2789
عنوان

از کتاب خونای سایت دعوت میکنم...

172 بازدید | 30 پست

سلام روزتون بخیر

خانما و آقایون سایت که به کتاب خوانی علاقه دارن، چه کتابایی خوندین که خیلی دوسش داشتید.

اگر امکانش هست یه توضیح مختصری هم راجع بهش بدید که اگر خوشم اومد منم بخونم. با تشکر

میتونید به تاپیکای معرفی کتابم مراجعه کنید.

اکثرشون توی عنوانشون ایموجی 📚 دارن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من بادام و کتابخانه نیمه شب رو دوست نداشتم 

عوضش شیفته ی سمفونی مردگان و قلم عباس معروفی شدم

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شجاع باش دختر موضوعش خودشناسی بود فکر کنم

زنان کوچک رمان کلاسیک بود

ما تمامش میکنیم ، ما شروعش میکنیم رمان عاشقانه

تکه هایی از یک کل منسجم رو هم تازه میخونم اونم تو سبک روانشناسیه کتاب خیلی خوبیه..

من بادام و کتابخانه نیمه شب رو دوست نداشتم  عوضش شیفته ی سمفونی مردگان و قلم عباس معروفی شدم

واقعا عباس معروفی در داستان‌نویسی معاصر ایران یه وزنه بود که به خرده ترازو رو به نفع رمان فارسی سنگین میکرد خدابیامرز. به شدت بااستعداده، تقلید و نقیضه پردازیش از صادق هدایت هم ثابت می‌کنه چه قلم قدرتمندی داره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

واقعا عباس معروفی در داستان‌نویسی معاصر ایران یه وزنه بود که به خرده ترازو رو به نفع رمان فارسی سنگی ...

دقیقا 

آفرین چه دامنه لغات گسترده ای داری که همین نشون میده که یه کتابخونِ واقعی ای

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
دقیقا  آفرین چه دامنه لغات گسترده ای داری که همین نشون میده که یه کتابخونِ واقعی ای

فدای شما🌿⁦❤️⁩

کتابخانه نیمه شب (تخیلی درام )

ما تمامش میکنیم(عاشقانه)

انا کارنینا( عاشقانه)

بابا لنگ دراز(عاشقانه )

صد سال تنهای ( یکی از کتابای خیلی معروف)

ابزار فانی( تخیلی عاشقانه )

کمیا خاتون دختر روم(درباره دختر مولاناست)

یکی ازما دروغ میگوید( جنایی معمایی)

گوتیک مکزیکی (معمایی جنایی)

شما باسم تماس گرفتید(عاشقانه )

انتخاب( عاشقانه تخیلی)

ملکه سرخ( تخیلی)

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  
من بادام و کتابخانه نیمه شب رو دوست نداشتم  عوضش شیفته ی سمفونی مردگان و قلم عباس معروفی شدم

چه قدر جالب...درست برعکس هم هستیم.

من از دوتای اولی خیلی لذت بردم اما نسبت به سمفونی مردگان حس قلبی عمیقی نگرفتم فقط ادامه دادم چون تقریبا به اواسط داستان رسیده بودم.

میدونید فضای داستان خیلی غم آلود و مستبدگونه بود مخصوصا با شخصیت خودخواهانه پدر و تضادی که بین فرزندان برقرار بود.

و همچنین روحیه منفعل گونه زنان خانواده

خیلی ممنونم از تبادل نظرتون❤️