2777
2789
عنوان

کادو تولد شما چی دادین؟❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 46 پست
ساعت چه قیمته؟😅

بستگی داره ولی با این پول شما خوبه ب نظرم میتونی چیز خوب بگیری . باید بری ساعت فروشی 

دیگه اینو قیمت دستم نیس😅

۲ تومن چیز خوب میگیری فکر کنم هاااا😅

پیشنهاد خودتم خوب بود  دستبند چرم با طلا روش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عشقم ۱۰ ماهشه و هدیه ای که واسه عید بهش دادم کفشای جیس جیسی بود خیلیم استقبال کرد😍😂

گودووووووو 😍😍😍😍😍

حالا جیس جیسی بود واقعا😂

جیغ نمیزد 🤣

ای خوداااا چ خوبن این کوشولو تلو تلو بخوره با کفشاش 😍😍😍😍😍

گودووووووو 😍😍😍😍😍 حالا جیس جیسی بود واقعا😂 جیغ نمیزد 🤣 ای خوداااا چ خوبن این کوشولو تلو تلو ...

اره😍😍😍😂😂

اینقدر ذوقشو داره الانا دیگه با دستش میزنه رو زمین که صداش دربیاد😂😍😍😍

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

ممنونم عزیزم😘

قوربونت بشم. برا آقایون سخته حق داری.. 

اگه کیف استفاده میکنه کیف کج چرم دوشی یا کیف پول و کمربند هم میشه . 

تولدشونم مبارک انشالله سال‌های سال کنار هم جشن بگیرید🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉

اره😍😍😍😂😂 اینقدر ذوقشو داره الانا دیگه با دستش میزنه رو زمین که صداش دربیاد😂😍😍😍

ای خدااااا منم دوس دارم وای یادمه برا برادرزاده ام گرفتم گفتن این چقدر صدا میدهه😂😂😂 تو خیابون 🤣

ای گودو اینم یاد گرفته میزنه زمین😅😅

ای خدااااا منم دوس دارم وای یادمه برا برادرزاده ام گرفتم گفتن این چقدر صدا میدهه😂😂😂 تو خیابون 🤣 ...

اره خیلی باحالن بچه ها😂😂😍

کم کم که باههش بازی کرد کنجکاویش گل کرد از کجاش صدا میده میخواست سوتشو در بیاره 😂😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

برا شخص خاصی هست؟

بله پارتنرم تولد ۲۵ سالگیشه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ایر پاد و ساعت میتونم بگیرم با ۲،۳ تومن؟ خوبه در کنار هم؟

اره میشه دی.جی کالا قیمتا زده نظرارو بخون 

مارکای مناسب با کیفیت اسماشو بپرس از دوستا یا همینجا بهت بگن قیمتارو ببین 

اره گلم خیلیم عالیه

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
ایر پاد ، ساعت ، کیف چرم

ایرپاد و اینا داره

من میگم براش ست چرم بخرم 

مثلا کیف پول و قاب گوشی و اینجور چیزا

چرماش شناسنامه دارن و با کیفیت

ولی دخترخالم میگه این مدل کادو دادنا قدیمی شده دیگه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!