2777
2789
عنوان

دیگه دختر نیستم چجوری طلاق بگیرم😭

958 بازدید | 24 پست

من تو عقدم و دیگه دختر نیستم احتمال طلاق گرفتنم هست بنظرتون چیکار کنم؟

با همین وضع خراب زندگیمو ادامه بدم؟

کسی حاظره با دختری که باکره نیست ازدواج کنه؟

میشه ترمیم کرد؟!

خیلی خستم شاید به طلاق نرسه ولی...

ذهنم اشوبه 

از طرفیم خانوادم نمیدونن دیگه دختر نیستم 

با اینکه شوهرمه ولی چون تو عقد اتفاق افتاده اگه بفهمن خیلی برام بد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترمیم که نمیشه چون موقع طلاق دادگاه میفرستت پزشکی قانونی اونا میفهمن 

چرا ازدواج نکنن اون زمان قدیم بود الان دیگه اونایی که عقد نکردن هم ندارن چ برسه به کسی که عقد کرده

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

اخه چرا شما دخترا به عقاید خانوادتون پایبند نییستی یکی خانوادش براش مهم نیست انجام میده ولی شما که خانوادتو میشناسی از اسیب بعدش خبر داری چرا همچین کاری کردی بعدم نمیدونی اینجا ایرانه خیلی از مردا به خصوص میدونه خانوادت به این چیزا حساسن هر بلایی سرت میاره میدونی محبوری بسازی تحمل میکنی اخه چرا زود وا میدی 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
نیاز ب ترمیم نیس عقد بودی خب دختر  این حرفا چیه میزنی طرف با ی بچه  بازم ازدواج میکنه  ...

برا هر منطقع ای ای حرف کاربرد نداره به خصوص بعضی شهرهای کوچیک و روستا ها خیلی مهمه براشون

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻