2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن اینچه.مگه ای وی سفیدم داریم😊😮😮

جدیده 

قاب دورش و پایه هاش سفیده 

۴۹ اینچ

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
منم میخام الجی 49 بخرم.ولی موندم فورکی بخرم یا فول اچ دی.چون میگن فورکی تو ایران فرقی با اچ دی نداره.ولی تفادت قیمتش زیاده

من برعکس بقیه لوازم خانگیا ک انقد تحقیق کردم و همشونو حفظم برای تی وی اصلا تحقیق نکردم و سر در نمیارم چون برام مهم نبود و تهل نگاه نکردن ب تی وی نیستم😂😂😂

حالا نمیدونم اینی ک گرفتیم چیه 

الانم رفتم سرچ کردم ک عکسشو برات بذارم دیدم ۳۰۰ تومن پایین تر از قیمتی ک من خریدم قیمت زدن و کلا ناامید شدم بیشتر از تی وی متنفر شدم😂😂😂😂

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
من برعکس بقیه لوازم خانگیا ک انقد تحقیق کردم و همشونو حفظم برای تی وی اصلا تحقیق نکردم و سر در نمیارم چون برام مهم نبود و تهل نگاه نکردن ب تی وی نیستم😂😂😂حالا نمیدونم اینی ک گرفتیم چیه الانم رفتم سرچ کردم ک عکسشو برات بذارم دیدم ۳۰۰ تومن پایین تر از قیمتی ک من خریدم قیمت زدن و کلا ناامید شدم بیشتر از تی وی متنفر شدم😂😂😂😂

سخت نگیر قیمت تی وی ها بروزه.منم الان انقد ک سرچ کردم تو اینترنت گیج شدم😂😂😂.گفتم بیام اینجا بلکه دوستان کمکم کنن

سخت نگیر قیمت تی وی ها بروزه.منم الان انقد ک سرچ کردم تو اینترنت گیج شدم😂😂😂.گفتم بیام اینجا بلکه دوستان کمکم کنن

اخه شانس منه هرچی ک میخرم فرداش ارزون میشه 

تصمیم ب خرید هرچی هم ک میگیرم فرداش گرون میشه😂😂😂😂

اخه شانس منه هرچی ک میخرم فرداش ارزون میشه تصمیم ب خرید هرچی هم ک میگیرم فرداش گرون میشه😂😂😂😂

مگه كى خريدى؟ مدل جديد كه به بازار مياد مدلهاى قبلى ارزونتر مى شه تا كلا از بازار جمع بشه. اين اتفاق سالى يكى دو بار پيش مياد.

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.