2777
2789
کسی ک گناهکاره بعد مرگ ارامشی نداره،این دنیا فانیه و ب ی چشم بهم زدن میگذره پس چ بهتر ک سخت نگیریم ب ...

زندگی رو دوس ندارم. دلم میخواد تا بچه ندارم برم. بچه دار بشم دلم توی دنیا میمونه😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر التماسش میکنم نمیبینه😔

خدا خیلی مهربونِ

تاپیک آخرم بخون گاهی چون ما فقط وقتی موقع سختی به یادش میوفتیم دلش نمیخواد ما ازش دور بشیم 

البته خیلی حکمت ها هست برای نرسیدن ولی در هر صورت دنیا فقط مسیر رشد ماست و بالاخره یه روزی همه میریم پیش خدا.  پس چه بهتر این دو روز دنیا رو به بهترین نحو زندگی کنیم🌷

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
خودکشی بهشت است اگر دنیات جهنم باشد

چرا به یه نفر خودکشی ک گناه کبیرس توصیه میکنی خدا خدابترس

ما خودمون ب دنیا نیومدیم خودمون بریم 

این دنیا آرامش نیس و آرامش مطلق مخصوص اون دنیاس بشرطیکه اعمالت درست باشه

خدا خیلی مهربونِ تاپیک آخرم بخون گاهی چون ما فقط وقتی موقع سختی به یادش میوفتیم دلش نمیخواد ما ازش ...

تحمل میکنم اما فقط خودم تنها باشم. اینکه فکر کنم با اخلاقیات شوهرم یه بچه هم به این دنیا بیارم واقعا نمیتونم😔😔

زندگی رو دوس ندارم. دلم میخواد تا بچه ندارم برم. بچه دار بشم دلم توی دنیا میمونه😭😭

تا بوده همین بوده خیلیا قبل ما اومدن و رفتن خیلیاام بعد ما میان،مهم اینه وابسته دنیا نشی و فقط از مسیر لذت ببر

من تنها چیزی ک تو این دنیا وابستشم مامانمه ارزومه تا وقتی هستم کنارم باشه و همیشه حالش خوب باشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
تا بوده همین بوده خیلیا قبل ما اومدن و رفتن خیلیاام بعد ما میان،مهم اینه وابسته دنیا نشی و فقط از مس ...

من الان وابسته دنیا نیستم.‌ولی بچه دار بشم چی.اون موقع دلم به دنیا میمونه😔😔😔

تحمل میکنم اما فقط خودم تنها باشم. اینکه فکر کنم با اخلاقیات شوهرم یه بچه هم به این دنیا بیارم واقعا ...

عزیزم

بسپر به خدا

اگه همسرت میتونه ببرش پیش روانشناس به خصوص روانشناس های اسلامی

در کنارهم رشد کنید ، انشاءالله خدا هرموقع هم خواست یه بچه به زندگیتون میاره و برکت فراوونی از اون بچه به زندگیتون تزریق میشه معنویات خودت قوی کن زندگیت هم به سمت تعالی ببر🌷

من الان وابسته دنیا نیستم.‌ولی بچه دار بشم چی.اون موقع دلم به دنیا میمونه😔😔😔

ب این چیزا فکر نکن،باافکار شرایطو سخت میکنی فقط شما نیستی همه بچه هاشونو دوست دارن همه وابستن ولی خب دنیا همینه نمیشه چون ی روزی قراره جداشی ازش کلا اون لذت بودن کنارشو از خودت بگیری

عزیزم بسپر به خدا اگه همسرت میتونه ببرش پیش روانشناس به خصوص روانشناس های اسلامی در کنارهم رشد کن ...

نمیاد عزیزم. حتی منو هم نمیذاره که برم

مرسی از راهنماییهاتون. امیدوارم خوش و خرم باشین

ب این چیزا فکر نکن،باافکار شرایطو سخت میکنی فقط شما نیستی همه بچه هاشونو دوست دارن همه وابستن ولی خب ...

من دلم نمیخواد توی دنیا بمونم.‌نمیخوام چیزی از خودم توی دنیا بذارم😔😔

نمیاد عزیزم. حتی منو هم نمیذاره که برم مرسی از راهنماییهاتون. امیدوارم خوش و خرم باشین

عزیز دلمی ایراد نداره

یه سری کانال ها هستن تو ایتا چیزهایی خوبی میگن برای روابط از اونا که رایگان هم هست میتونی استفاده کنی حداقل خودت قوی کنی

خواهش میکنم قشنگم شماهم همینطور

من دلم نمیخواد توی دنیا بمونم.‌نمیخوام چیزی از خودم توی دنیا بذارم😔😔

این دیگ انتخاب خودته عزیزم حق داری تو زندگیت هرجور دلت میخواد تصمیم بگیری