الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیک آخرم بخون گاهی چون ما فقط وقتی موقع سختی به یادش میوفتیم دلش نمیخواد ما ازش دور بشیم
البته خیلی حکمت ها هست برای نرسیدن ولی در هر صورت دنیا فقط مسیر رشد ماست و بالاخره یه روزی همه میریم پیش خدا. پس چه بهتر این دو روز دنیا رو به بهترین نحو زندگی کنیم🌷
تحمل میکنم اما فقط خودم تنها باشم. اینکه فکر کنم با اخلاقیات شوهرم یه بچه هم به این دنیا بیارم واقعا ...
عزیزم
بسپر به خدا
اگه همسرت میتونه ببرش پیش روانشناس به خصوص روانشناس های اسلامی
در کنارهم رشد کنید ، انشاءالله خدا هرموقع هم خواست یه بچه به زندگیتون میاره و برکت فراوونی از اون بچه به زندگیتون تزریق میشه معنویات خودت قوی کن زندگیت هم به سمت تعالی ببر🌷
من الان وابسته دنیا نیستم.ولی بچه دار بشم چی.اون موقع دلم به دنیا میمونه😔😔😔
ب این چیزا فکر نکن،باافکار شرایطو سخت میکنی فقط شما نیستی همه بچه هاشونو دوست دارن همه وابستن ولی خب دنیا همینه نمیشه چون ی روزی قراره جداشی ازش کلا اون لذت بودن کنارشو از خودت بگیری