2777
2789

من خودم قراره بود با یه پسری که دوسش نداشتم و شکاک و بد دل بود ازدواج کنم ک خدا دستمو گرفت و لحظه آخر همه چی بهم خورد...

خب حالا شما بگین..

حرف مردم؟ مردم به هوای بارونیم میگن خراب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم کل زندگیم معجزس اصلا

لحظه به لحظه ناممکن ترین چیزا پیش میاد برام😂🐈‍⬛

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

چه جالب همین الان داشتم ی تاپیک قدیمی تر با همین مضمون میخوندم...یهو تاپیک شمارو دیدم...متنی ک اونجا نوشتم :

من من...توی شرایط طبیعی نبودم ...خیلی چیزای سنگینی خوردم..رد خور نداشت مرگم...ولی یادمه حین خوردنش..گفتم خدایا شاید ازت ناراحتم ولی عاشق امام حسینم! زیارت عاشوراهم قبلش میخوندم...معجزه شد زنده موندم...وقتی داشتم قرصارو از پوکه در میاوردم اون جمله رو ک گفتم همون لحظه پوکه قرص دستمو برید!!!! خیلی عجیب بود...اونا میشنون..حتی صدای ادمای بدو...حواسشون هست!

ازدواجم 

مادر شدنم  

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

همه زندگیم معجزه هست ،وجود خودم حتی معجزه هست چه معجزه ای بهتر ازخلقت  خدایا شکرت بابت همه چی

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

بدترین حال رو داشتم خیلی داغون بودم و از دست خدا شاکی وناامیدی شدید و بی انگیزه فکر میکردم خدا حواسش بهم نیست .و افسردگی شدید برام پیش اومده بود 

یهو یه اتفاقی برام افتاد که بعد ها فهمیدم این اتفاق از سه سال پیش تو سرنوشتم نوشته شده بود و فقط باید زمانش میرسید تا بهش برسم 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت