2777
2789
عنوان

بستن لوله

| مشاهده متن کامل بحث + 4213 بازدید | 34 پست
مگه چندسال بود؟  چند تا بچه داشت خواهرتون؟  چسبندگی رحم که خیلی بده میگن

۳۶سالشه..سومین بچش بود ولی چهاربار کورتاژ شده بود بخاطر سقط واسه همین چسبندگی پیدا کرده بود...دکتر تو مطب هزینه رو گرفت و براش انجام داد

نه من دیدم کسی که واقعابسته بوده وباردارشده

من نشنیدم البته ممکنه وازکتومی کرده باشه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگه بسته باشه نه نیست شوهرم نبسته بود دروغ میگفت

اووو، اگه دروغ گفته بوده که هیچی. خدا خیرش بده

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
اووو، اگه دروغ گفته بوده که هیچی. خدا خیرش بده

اره خخخ

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
قبلا خود بیمارستان می‌پرسید اگه سه تا بچه داشته باشی یا سنت بالا باشه الان بخاطر جوانی جمعیت نمیگن&n ...

ای بابا. الان کلی آدم دور و بر من هست. با هم ازدواج کردیم. اصلا بچه نیاوردن. 

بعد من سومی رو باردارم. یعنی جور همه رو باید ما بکشیم. 

این چه داستانیه، درست کردن. 

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
سلام تروخدانکنین که خیلی عوارض داره وازلحاظ شرعی هم درست نیست مادرشوهرمن14سال پیش انجام دادن اینقدر ...

نگاه کن، خیلی ها هم هستن راضین. بعضی ها هم هستن که دچار عوارض شدن. اینم یک جور شانسه به نظرم. که کدوم نصیبمون بشه. 

من اولش تقریبا یکسال باردار نمی‌شدم. الان با جلوگیری هم بچه دار میشم. 😶

اگه واقعا بشه. میخوام لوله ها رو ببندم. همین ها رو بتونیم درست تربیت کنیم و به جایی برسونیمشون، خیلیه 

اصلا

نگو

آخه دورادور من شنیدم، یکی از اقوام دور، سومی رو حاملست و زیر میزی داده که لوله هاشو ببندن. 

اما روم نمیشه، مستقیم ازشون بپرسم. 

یعنی کسی اصلا خبرنداره، باردارم. که بخوام بپرسم

من آیودی گذاشتم کلانازاشدم😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

واقعا میگی؟ 

آخه خیلی ها رو تو همین نی نی سایت دیدم. میگن با وجود آیودی، باردار شدن. یعنی جابجا شده، متوجه نشدن و باردار شدن. 

مادرشوهرم هم میگه. تو عمرم عفونت نگرفتم. فقط یک سال که آیودی گذاشته بودم،عفونت گرفتم و درگیر بودم. که میگه کلا برداشتم

نه من دیدم کسی که واقعابسته بوده وباردارشده

در مورد آقایون نمیدونم. اما در خانوم ها منم شنیدم. از اقوام دور، با وجود بستن لوله، بعد حدود 20 سال، باردار شدن. 3 تا بچه ی بزرگ داشتن و این اتفاق افتاد

۳۶سالشه..سومین بچش بود ولی چهاربار کورتاژ شده بود بخاطر سقط واسه همین چسبندگی پیدا کرده بود...دکتر ت ...

آهان. خدا بچه هاشو براشون حفظ کنه. 

تقریبا هم سنیم. منم امسال 36 میشم. 

واقعا میگی؟  آخه خیلی ها رو تو همین نی نی سایت دیدم. میگن با وجود آیودی، باردار شدن. یعنی جابج ...

نه عفونت کردم نه چیزی

فقط برداشتم دیدم باردارنشدم😁😂

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نه عفونت کردم نه چیزی فقط برداشتم دیدم باردارنشدم😁😂

چه جالب

منم امتحان کنم پس🙃

چه جالب منم امتحان کنم پس🙃

فقط باآب گرم خودتون رونشویید

عفونت میگیرید

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......