2777
2789
عنوان

بستن لوله

4210 بازدید | 34 پست

از بهداشت پرسیدم، میگن الان اصلا اجازه نمیدن. میخواد هرچند تا بچه داشته باشی و سنت هرچقدر هم که باشه. 

کسی جدیدا این کاررو کرده. لطفا اگه میدونین راهنمایی کنین. 

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**

الان اجازه نمیدن ولی شوهرم  میگفت لولشو بسته ولی من بازم باردار شدم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

انجام نمیدن

بفهمن دکتری انجام داده برای دکتردردسرمیشه

پس باهیچ هزینه ای انجام نمیدن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اجازه نمیدن ولی شوهرم  میگفت لولشو بسته ولی من بازم باردار شدم

آره، منم شنیدم، هیچ راه حلی قطعی نیست. 

حتی اگه لوله ها بسته بشه، امکان بارداری هست. 

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
آره، منم شنیدم، هیچ راه حلی قطعی نیست.   حتی اگه لوله ها بسته بشه، امکان بارداری هست.&nbs ...

نه اگه بسته باشه نه نیست شوهرم نبسته بود دروغ میگفت

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
انجام نمیدن بفهمن دکتری انجام داده برای دکتردردسرمیشه پس باهیچ هزینه ای انجام نمیدن

واقعا؟ 

یعنی زیرمیزی نمیگیرن، یواشکی انجام بدن؟ 

سلام تروخدانکنین که خیلی عوارض داره وازلحاظ شرعی هم درست نیست

مادرشوهرمن14سال پیش انجام دادن اینقدرخون ریزی ودردمندی داشتن که پشیمونن بشدت خیلی اذیت شدن عوارضش هنوزم هست

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

واقعا؟  یعنی زیرمیزی نمیگیرن، یواشکی انجام بدن؟

اصلا

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
۱ماه پیش خواهرم موقع زایمان انجام داد هم بخاطر سنش هم بخاطر چسبندگی رحم که داشت خطری بود دوباره بارد ...

مگه چندسال بود؟ 

چند تا بچه داشت خواهرتون؟ 

چسبندگی رحم که خیلی بده میگن

آره، منم شنیدم، هیچ راه حلی قطعی نیست.   حتی اگه لوله ها بسته بشه، امکان بارداری هست.&nbs ...

من آیودی گذاشتم کلانازاشدم😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

نه اگه بسته باشه نه نیست شوهرم نبسته بود دروغ میگفت

نه من دیدم کسی که واقعابسته بوده وباردارشده

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

جواب آمینیو چیشد؟

جواب اولیه که 24 ساعته دادن. گفتن از نظر 3 تا تریزومی 13 و 18 و 21، بچه سالمه و پسر. 

اما جواب دومی که کاملتره، 2، 3 هفته طول میکشه. اون هنوز نیومده