2777
2789
عنوان

کی ضرر کرد من یا اون🐓

147 بازدید | 9 پست

این اسمشو نبر منو بیشتر از تاریخ عضویتم منو تعلیق کرد 😂مگ چند وقته عضوم که یک ماهشو تعلیق شدم خب من نمیدونستم راجع به یه سری چیزا نباید تاپیک زد تو بدون توضیح مهر خاموشی بر لبانم کوفتی؟؟؟؟ اف کورس که متاسفم برات

نی نی یار میدونی الان چند نفر دچار سردرگمی عمیق شدن بدون راهنمایی های من؟ مگ هدف من از عضویت چی بود؟ جز یاری سبزم😬

کاش میشد بلاکت کنم

حالا که نمیشه! میشه نیای تو تاپیکای من؟ میشه؟😀

ادب ، جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و مترقی ترین ویژگی یک انسانه👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تعلیق میشیم دیگه هیچوقت با اون شماره نمیتونیم دوباره بیایم؟

چرا میتونیم

فقط مثلا تا مدتی که برات تعیین میکنن نمیتونی بیای

از کجا بفهمیم چ مدت تعیین میکنن من تعلیق شدم پارسال ولی مدتی ک میگی رو نمیدونم

شما رو نمیدونم ولی واسه من یه پیام اومد که تا 12 فروردین تعلیقی و تو اون تاریخ خود به خود رفع میشه

منم مثل شما😂 ولی کیه که آدم بشه؟

همینو بگو کاش اون دکمه تعلیق دست من بیفته همه نی نی یارای یک تا هزارو محو میکنم😂

شما رو نمیدونم ولی واسه من یه پیام اومد که تا 12 فروردین تعلیقی و تو اون تاریخ خود به خود رفع میشه

من از اونا بودم ک گفتم برام گزارش زدن تعلیق شم

شاید اونطوری دیگه نمیشه 

پیامم نیومد برام