hllnaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 207 عنوان بنظرتون این حسا درس از اب در میاد یا نه؟ 69 بازدید | 11 پست برا ی موضویی خیلی دلم روشنع نمیدونمم چرا ی حسی بم میگه درس میشع در صورتی ک احتمالش هست نشه و اینو خودمم میدونمولی اون حسه ته دلم میگه درس میشع نمیدونم چرابنظرتون این حسا درسع یا نه؟؟ 1403/01/12 | 13:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hllnaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 207 بهش فکر نکن تا بشه نمیشه هرچی خدمو سر گرم میکنم بازم فکرم میرع سمتش ولی واسم عجیبه ک چرا انقد خودم امیدوارم انگار یکی میگه میشه همچین حسی دارم
emily_blunt عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 7834 برا من اره ولی عجولممم دقیقاً منم با اینکه میدونم تهش بخیر میگذره ولی طاقت صبوری ندارم 🥲 نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
hllnaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 207 دقیقاً منم با اینکه میدونم تهش بخیر میگذره ولی طاقت صبوری ندارم 🥲 منم عجولم یکم استرس دارم ولی ته دلم میگه درس میشع همونجوری ک میخوای میشع
emily_blunt عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 7834 منم عجولم یکم استرس دارم ولی ته دلم میگه درس میشع همونجوری ک میخوای میشع درکت میکنم خیلی سخته ولی همین انرژی مثبتی ک میدی قطعاً همونی میشه ک تو دلته 🤌💙 نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
hllnaa مدیر استارتر عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 207 درکت میکنم خیلی سخته ولی همین انرژی مثبتی ک میدی قطعاً همونی میشه ک تو دلته 🤌💙 انشاالله بشه با اینکه یسریا حس منفی بم منتقل میدن ولی من خیلی واسم عجیبه ک خودم امیدوارم و هرچی باشع میگم میشع نمیدونمم چرا این حسع ذهنمو درگیرکرده
emily_blunt عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 7834 انشاالله بشه با اینکه یسریا حس منفی بم منتقل میدن ولی من خیلی واسم عجیبه ک خودم امیدوارم و هر ... اهمیت نده مهم همین حس خودته شک نکن 👌 نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨