2777
2789
عنوان

به وقت مشاوره 🌱🤍

234 بازدید | 20 پست

سوالاتتون رو میتونین در ارتباط با امتحانات نهایی و  کنکور بپرسین ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخایی چجوری میشه بالای ۱۸ شد

کتاب درسی رو قورت بدین و چندین نمونه سوال مختلف کار کنین ✅

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

خواهش میکنم درخواستمو قبول کنید من تو شرایط بدی ام به کمکتون نیاز دارم تاپیکام هم ببینید متوجه میشی لطفا درخواستمو قبول کنید 🖤🖤

میشه لطفا برای شادی روح پدرم یه فاتحه یا صلوات بفرستید🖤خداوند رفتگان شما رو هم بیامرزه .......

پرستاری آینده شغلیش خوبه؟چقد درامد داره ماهی 

عشق و پذیرفتن سختیش مهمه ؛ بستگی به زرنگی و مهارت شخص داره ✅

با چه رتبه ای میشه روزانه اورد تو تهران رشتش زیاد مهم نیس فقد دانشگاه دولتی باشه رشته ی ریاضی

باتوجه به در نظر نگرفتم رشته / زیر ۱۰ هزار اوکیه

کنکور اگه مجاز به انتخاب رشته نشیم باید چیکار کرد؟  برای امتحان نهایی، درس تاریخ روی چی بیشتر ...

و رشته علوم تربیتی برای دانشگاه اصفهان باید رتبه چندباشه؟ 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

کنکور اگه مجاز به انتخاب رشته نشیم باید چیکار کرد؟  برای امتحان نهایی، درس تاریخ روی چی بیشتر ...

مجاز نشدن یعنی رتبه های بسیار بالا ؛ بعید میدونم کسی دانشگاهی رو مجاز نشه ؛ برای تاریخ چون حجیم هست و مطالب فرار بهتره برخلاف بقیه درسا حفظ کنید و نمونه سوالات مختلف برای تک تک درسا کار کنین تا براتون حفظ بشه ✅