2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت داره  کمی غد هستی خودت ؟

نع اون غدع🥺فکرم نکنم دوسن داشتع باشع حداقل الان دیگع دوسم نداره 🥺

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
انشالله آروم میشه مهربونم باش 

منتظر ی جوابم مثبت میشه یا نه؟

بهم میرسبم؟ کی؟

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

حالا که کات کردیم حسش بهم چیه؟☹️ من که دارم خنثی میشم نسبت بهش

بشین خوب با خودت دو دو تا چهار تا بکن ببین هدفت از رابطه چی هست عزیزم اگر خنثی هستی الان بهترین وقت هست که خوب بشینی و تصمیم بگیری

ببین کجا تو کم گذاشتی و کجا ایشون...ببین کدوم کفه سنگین تر هست و صد البته آیا ارزششو داره اگر کفه ایشون سنگین تره گذشت داشته باشی بهش

شاغل میشم؟

تلاشتو بکن 

بشین خوب بخون برای آزمون ها حداقل یک سال بی وقفه هدفمند پیگیر درس باش و آزمون استخدامی و حتما حتماً بی وقفه مطالعه داشته باش روزی حداقل چهار ساعت 

مطمئن هستم بی برو برگرد قبول میشی در آزمون هافقط مطالعه جواب میده