2777
2789

من تک بچه ام ۱۰سال ازدواج کردم 

دیروز فهمیدم باردارم 

زنگ زدم به مامانم و خالم ۳تایی تلفنی حرف می‌زدیم من گوشیم زنگ خورد پشت خطی جواب دادم قط که کردم برگشت به تماس قبلی 

مامانم به خالم می‌گفت 

آنقدر که از بارداری تو خوش حال شدم از این خوش حال نشدم 

اصلا برام مهم نیست هیچ خوش حال نشدم که باردار بدبختی میارن واس آدم 

بدم بهم گفت نه اونجوری گفتم حالا باردار ناراحت نشه 

حتی ناراحت شدم من نه خواهر نه برادر حرف دل مامانمم شنیدم صبح فکر میکردم برم بندازمش 

اصلا از مامانم توقع نداشتم 

خیلی دلم گرفت

زندگی جای قشنگی نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم

مگه برای مامانت بچه میاری که ناراحتی یا خوشحالیشون برات مهم باشه

فقط به فکر خودت و بچه ای که داری میاری باش...

وقتی دنیا بیاد عزیز دردونه همه میشه مطمئن باش

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

بچه اتو بندازی چون مامانت خوشحال نشد ؟؟؟ منم مامانم خوشحال نشد مادر شوهرمم همینطور حتی بعد از دنیا اومدن گفتند ما اصلا فکر نمی‌کردیم دوستش داشته باشیم ...۶ ماهگی عاشقش بودند ...هرچند من نه دوست نداشتنشون نه دوست داشتنشون برام ارزشی نداره ....شماهم خودتو. از قید وابستگی رها کن عزیز

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

وا مگه بچه بازیه لج کنی بری بچه بندازی!. تو مادر شدی بالغانه فکر کن. به این فکر کن بر خلاف مادرت تو الان یک فرصت داری که برای بچه ات بهترین مادر دنیا بشی.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

من یه دوست و رفیق دارم عین‌۹ ماه بارداری لش مادرشوهرش میگفت بچه بچکارتون بود الان....زود بود....من جووونم نوه نمیخام و.......ولی بعد زایمان....انگار خودش بچه رو زاییده انقدر به دوستم برای بزرگ‌کردن بچه کمک کرد که حتی شوهرش تعجب میکرد 

درخت از ریشه آب میخوره آدم از ذاتش